23948sdkhjf

Plejeboliger lukker ikke

Det får ikke konsekvenser for beboere og personale, at der kommer nyt rehabiliteringscenter i Remstruplund, Silkeborg.
De har frygtet fyringer, flytninger og forandringer. Men nu har lokalpolitikerne i Silkeborg Kommune besluttet, at det ikke får konsekvenser for beboere og personale på Remstruplund i Silkeborg, at der kommer nyt rehabiliteringscenter på matriklen.

Plejeboligernes inddragelse og anvendelse i det kommende rehabiliteringscenter har bare ikke været tydelig og har skabt en vis usikkerhed for beboere og personale i forhold til, om en flytning vil komme på tale. Det siger formanden for Ældre- og Handicapudvalget i Silkeborg Kommune, Hans-Jørgen Hørning:

"Det er aldrig rart i en sen alder at skulle rykkes op med rode og starte på ny et fremmed sted. For mange har det allerede været en omvæltning at flytte fra den private bolig og på plejecenter. Derfor er jeg glad for, at beboerne kan beholde deres hjem på Remstruplund."

Politikerne besluttede at
• At daghjem og cafe flyttes til det kommende Marienlund (1. marts 2017)
• At der efter flytningen af daghjem og café samt ombygning etableres nye rammer for et rehabiliteringscenter i Remstruplund i løbet af 2017-18.

Ældre- og Handicapudvalget har derfor besluttet, at Remstruplunds 26 plejeboliger fastholdes, hvilket betyder, at ombygningen ikke får konsekvenser for beboere og personale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109