23948sdkhjf

Få værktøjer til at tale med demensramte i krise

Demenskonsulenter, demenskoordinatorer, nøglepersoner og undervisere inden for demensområdet - læger, sygeplejersker, terapeuter samt andre faggrupper - inviteres nu til en tema-dag om 'Den svære samtale med mennesker med demens og deres pårørende'.

På kurset får deltagerne viden om nyere sorgteori, traume og kriseteori og de mest almindelige krisereaktioner samt et indblik i værktøjer til at gennemføre sorg- og krisesamtaler. Kurset består af både oplæg, dialog og øvelser.

Det er Nationalt Videnscenter for Demens, der afholder temadagen 1. december i Odense.
De siger:

"For mange fagpersoner er det en stor udfordring at gennemføre en samtale med et menneske, som er i krise. Det kan f.eks. være vanskeligt at skulle fortælle en demensdiagnose eller at følge op på en samtale, der handler om andre meget personlige emner, f.eks. sygdom eller psykiske problemer. Hvordan kan jeg gennemføre den svære samtale? Hvad gør jeg, når jeg oplever følelsen af magtesløshed hos mig selv eller andre? Hvordan møder jeg reaktioner, fx vrede, gråd, hjælpeløshed, angst, sorg, fortvivlelse eller desperation, fra personer med demens eller de pårørende?"

Undervisere er Anna Aamand, cand.psych., specialist og supervisor i gerontopsykologi og specialpsykolog i psykiatri samt Bent Falk, cand.theol. og psykoterapeut.

Det fulde program ses her.
Tilmelding sker her.

Dato: 1. december 2016
Sted: Odense
Tid: 9:30-15:30
Type: Kursus
Pris: 995 kr.
Deltagere: Max 30.
Tilmeldingsfrist: Onsdag den 26. oktober 2016
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078