23948sdkhjf

Plejehjemsbeboere i Aalborg skal på ture i nærmiljøet

Aalborg Kommune har fået midler fra Sundheds- og Ældreministeriet til sende plejehjemsbeboerne på bustur i deres nærmiljø. Målet er, at beboerne oplever samhørighed med nærområdet og andre mennesker.
I Aalborg Kommune har man søgt og fået midler fra Sundheds- og Ældreministeriet til sende plejehjemsbeboerne på bustur i deres nærmiljø. Turene skal give beboerne mulighed for at følge med i, hvad der sker i den by, de bor i.

Beboerne har ofte stor tilknytning til det område, hvor plejehjemmet ligger. Mange har været med til at præge deres område eller har oplevelser fra nærområdet, som har haft indflydelse på deres liv. Beboerne har derfor stor glæde af og interesse for at følge med i, hvad der sker i deres lokalsamfund, fortæller Aalborg Kommune.

Ture i nærområdet giver beboerne mulighed for at se og opleve på nært hold, hvordan området har udviklet sig og ser ud i dag. Målet er, at beboerne oplever samhørighed med nærområdet og andre mennesker. Minder vækkes til live og danner - sammen med oplevelsen - grobund for samtaler med andre beboere, pårørende og personalet.

Turene planlægges efter beboernes ønsker og finder sted fra oktober og året ud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094