23948sdkhjf

Lær at samarbejde på tværs af det offentlige

Ny bog giver viden, erfaringer og anvisninger.
En ny bog skal inspirere til samarbejde på tværs i det offentlige fra både teoretiske og praktiske vinkler, så ledere, medarbejdere, forvaltninger, styrelser m.m. med bogen i hånden er klædt bedre på til tværgående samarbejde, også med borgerne.

Forfatterne har skrevet bogen "På tværs – Grænsekrydsende ledelse og samarbejde" fordi der er et behov for at tænke nyt og anderledes i det offentlige, for sagens og borgernes skyld – og fordi man spilder alt for mange ressourcer på siloopdeling og gentagelse af hinandens arbejde, fortæller forfatterne til bogen Jacob Høj Jørgensen, Annemette Digmann, Karen Ingerslev og Per Bo Nørgaard Andersen. De er ikke blinde for alle de faldgruber, tværgående samarbejde ofte falder i, men tilbyder konkrete råd og metoder til organisationer, som skal i gang med at arbejde på tværs – inkl. en liste med råd til at undgå alle snubletrådene for tværgående samarbejde.

Forfatterne har opsamlet erfaringer fra en lang række eksisterende og tidligere samarbejdsprojekter. Projekter, som allerede er søsat i det offentlige. Inden for alle sektorer.

Bogen er en del i serien Gyldendal Public, der henvender sig til ledere og medarbejdere i det offentlige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062