23948sdkhjf

Sønderborg godt på vej mod ny socialpolitik

Den overordnede vision er et aktivt, selvstændigt og meningsfuldt liv - med udgangspunkt i den enkeltes håb og drømme.
I Sønderborg var 70 borgere, medarbejdere og repræsentanter for interesseorganisationer for nylig samlet for at give feedback på et udkast til ny socialpolitik med tilhørende udviklingsstrategi. Der var bred enighed om, at der er lagt op til en ambitiøs politik.

Den samme gruppe mennesker mødtes første gang i juni for at komme med bidrag til indholdet i en ny socialpolitik. Disse bidrag har en arbejdsgruppe nu bearbejdet og skrevet ind i et udkast til socialpolitik og en tilhørende udviklingsstrategi. Det var dette udkast, der blev præsenteret og drøftet på mødet.

"Sammen om det gode liv" er titlen på den nye politik for det specialiserede socialområde - det vil sige borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser samt socialt udsatte. Socialpolitikken er bygget op om den overordnede vision: Et aktivt, selvstændigt og meningsfuldt liv - med udgangspunkt i den enkeltes håb og drømme. Indholdet er struktureret om fire fokusområder. Det er værdighed, sociale fællesskaber, beskæftigelse og nytænkning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079