23948sdkhjf

Stor opbakning til ny, københavnsk fødevaremesse

Fagmessen Madværkstedet, arrangeret af MCH, nærmer sig udsolgt. Den nye fagmesse skal i ulige år supplere Nordens største fødevaremesse, Foodexpo.
Med kun ganske få ledige stande tilbage kan den nyudviklede fødevaremesse Madværkstedet glæde sig over en ualmindeligt god modtagelse fra fødevarebranchen.

Fire måneder før premieren har Madværkstedet allerede sikret sig 95 procent af udstillerne på fødevarebranchens nye messe, der foregår 21.-22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København. I alt bliver der efter planen flere end 115 udstillere.

- Vi har fået en fantastisk modtagelse fra hele branchen, og derfor er vi også meget stolte over, at vi her fire måneder før messen næsten kan melde alt udsolgt, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, der arrangerer Madværkstedet.

Ulige år

Madværkstedet bliver fødevareleverandørernes nye fagmesse, der i ulige år skal supplere Nordens største fødevaremesse, Foodexpo. På Madværkstedet kan fødevareleverandører og -grossister fremvise deres produkter, og på trendområdet "Det Levende Madværksted" får de mulighed for at komme endnu tættere på kunderne via daglige sessioner med workshops, foredrag og vidensdeling.

En af de udstillere, der ser meget frem til at deltage på Madværkstedet, er FoodService Danmark, der også er en del af styregruppen bag messen:

- Madværkstedet er en helt ny og unik mulighed for os, hvor vi får mulighed for at møde vores kunder i Østdanmark i spændende og professionelle omgivelser. Vi har manglet et kreativt og dynamisk forum, hvor vi sammen med industrien og kunderne kan arbejde med værdiskabende aktiviteter og tiltag, siger Claus Mørkøre Andersen, salgsdirektør i FoodService Danmark.

- Vi ser frem til deltage på Madværkstedet, fordi fokus på viden, trends og inspiration, samt muligheden for at arbejde med råvarerne, passer rigtigt godt til vores forretning og den måde, vi ønsker at samarbejde med vores kunder på, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126