23948sdkhjf

Tilfredshed med arbejdet i Region Syddanmark

Fortsat høj trivsel hos Region Syddanmarks medarbejdere, viser ny undersøgelse.
Det er blandt indflydelse på udførelsen af deres arbejdsopgaver samt, at de ved, hvordan deres arbejdsopgaver skal prioriteres, der bevirker, at medarbejderne i Region Syddanmark er glade for deres arbejde og trives på deres arbejdsplads.

Det er konklusionen på årets medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU), som Region Syddanmark netop har gennemført.

Regionsdirektør Jane Kraglund glæder sig over resultatet:
- Jeg er meget tilfreds med dette års MTU, der tydeligt viser, at medarbejderne trives med deres arbejde. I Region Syddanmark har vi i hele organisationen i 2016 fokuseret på trivsel og på kerneopgaven. Det vil vi fortsætte med, for hvis man er godt tilpas på sit arbejde, er man i stand til at levere den bedst mulige indsats, og man kan skabe værdi for både patienter, pårørende og kolleger.

Fremgang på tre områder
Den målrettede indsats afspejler sig i tallene i dette års MTU, hvor der, i forhold til 2015, er fremgang på social kapital, løsning af arbejdsopgaverne og mulighederne for udvikling.
Lone Rasmussen, næstformand i Hovedudvalget i Region Syddanmark, hæfter sig ved positiv fremgang på flere fronter:
- Vi ved, at den sociale kapital spiller en afgørende rolle for den enkelte medarbejders trivsel. Det handler dels om faglighed dels om, at vi har en fælles forståelse for kerneopgaven og om, at man som kolleger kan stå sammen, når presset er stort. Det er meget positivt, at vi går frem på dette område, og det vidner om dedikerede kolleger.

Undersøgelsen er gennemført i perioden 21. september til 14. oktober 2016.
18.120 medarbejdere har valgt at deltage, hvilket giver en svarprocent på 80 procent.
I undersøgelsen skulle medarbejderne på en skala fra 1 til 7 angive, hvor enige de er i en række forskellige udsagn. Resultaterne er delt ind i fire hovedområder: Trivsel, social kapital, dine arbejdsopgaver og din udvikling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113