23948sdkhjf

VIDEO: Her kan studerende træne i virkelighedstro omgivelser

I det nye Praksis- og Innovationshus på Professionshøjskolen Metropol i København er der blandt andet et minihospital og en testlejlighed.


Professionshøjskolen Metropol i København har netop indviet et helt nyt Praksis- og Innovationshus.
Her kan blandt andet sygeplejerskestuderende, fysioterapeutstuderende og ergoterapeutstuderende træne og øve i virkelighedstro omgivelser. Og virksomheder kan udvikle ny velfærdsteknologi i et virkelighedsnært testmiljø med Metropols studerende og undervisere som sparringspartnere. Praksis- og Innovationshuset er etableret med støtte fra Industriens Fond.

I det nye Praksis- og Innovationshus har man blandt andet indrettet et minihospital med for eksempel medicinrum, fantomdukker og forflytningshjælpemidler, en testlejlighed hvor de studerende kan simulere hverdagen for funktionsnedsatte borgere, et fysisk trænings- og testlaboratorium samt et showroom hvor virksomheder kan fremvise og afprøve eksisterende produkter eller nyudviklede prototyper.

Magasinet Pleje har besøgt det nye Praksis- og Innovationshus. Og du kan læse mere i den kommende avis der udkommer den 16. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078