23948sdkhjf

Digital platform rulles ud i Aabenraa

Nu udrulles kommunikationsredskabet Life- Manager til alle plejehjem i Aabenraa Kommune. Life-Manager giver blandt andet beboere og pårørende lettere ved at holde kontakt med hinanden. .
Det digitale kommunikationsredskab Life-Manager udrulles nu til alle plejehjem i Aabenraa Kommune. Life-Manager er et kommunikationsredskab, hvor beboere på plejehjem via en tablet/iPad kan holde tættere kontakt til deres familier og derved understøtte familiernes og andre pårørendes involvering i beboerens dagligdag.

Life-Manager er allerede fuldt implementeret på plejehjemmet Grønnegården i Aabenraa og i 2 bo-enheder på plejehjemmet Rise Parken i Rødekro. Og de gode erfaringer herfra gør, at Life- Manager nu udrulles til alle plejehjem i Aabenraa Kommune.

- Med Life-Manager får beboerne og deres pårørende ikke alene lettere ved at holde konktakten, Life-Manager skaber også glæde for beboerne og giver den mulighed for at leve et godt liv. Samtidigt er det med til at styrke relationen mellem beboere og medarbejdere – blandt andet fordi der opstår nye samtaleemner, siger Helle Hansen, områdeleder for plejehjemmene i Aabenraa Kommune.

Life-Manager er udviklet i et samarbejde mellem Aabenraa Kommune og IT-firmaet Life-Partners fra Padborg. Og derigennem er løsningen tilpasset lige præcis de ønsker og behov, som beboere på et plejehjem har.

- At Aabenraa Kommune vælger at udrulle Life-Manager på alle plejehjem er endnu et eksempel på det gode samarbejde fra udvikling til implementering, som vi har haft. Det er sammen lykkes os sammen at udvikle en løsning, som giver livskvalitet for den enkelte borger og som forbedrer kommunikationen mellem beboer, familie og medarbejder, fortæller Lars Jessen, Managing Director, Life-Partners.

Udrulningen af Life-Manager til alle plejehjem er startet med implementering på Plejehjemmet Lergården i slutningen af september 2016. Det sidste plejehjem i Aabenraa Kommune tager Life-Manager i brug i maj 2017. Som en del af udrulningen gennemføres bl.a. undervisning af medarbejderne, informationsmøde og workshop for beboere og pårørende.

Det kan Life-Manager
Beboeren og de pårørende kan sende beskeder til hinanden, tale sammen over video, udveksle billeder samt bestille, afbestille og betale for mad, f.eks. når der kommer gæster. De pårørende kan også se beboerens og plejehjemmets kalender, og beboeren kan invitere pårørende til at deltage i egne kalenderaftaler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075