23948sdkhjf

BILLEDSERIE: Beboere gik catwalk på Bøgeskovhus

Lokalcenter Bøgeskovhus i Viby J inviterede forleden til modeshow. Arrangementet bragte både beboere og personale sammen på kryds og tværs af afdelingerne på plejehjemmet.
Rød løber, bobler i glassene, Leonard Cohen i højtalerne, veloplagte modeller på catwalken og et indlevende publikum.

Forleden var der modeshow på Lokalcenter Bøgeskovhus.

Til daglig er der jo nok en del forskelle på Viby J. lidt uden for Aarhus og storbyerne Milano, Paris og London. Men når der skal afholdes modeshows i de fire byer, er der måske flere ligheder end forskelle. Godt nok var det ikke luksusbiler som Ferrarier, Jaguarer og Rolls Royces som blev parkeret foran lokalcenter Bøgeskovhus forleden, da plejehjemmet havde inviteret til modeshow. Det var i stedet en lang række af rollatorer, som var linet op ude foran lokalet, hvor der var inviteret til modeshow. Men derudover var der ikke sparet på stemningen i dagens anledning. Den røde løber var lagt ud, champagneglassene var fyldt op og den canadiske musiker Leonard Cohen leverede lydbilledet i højtalerne. Og de ældre beboere, som var modeller, var blevet behørigt sminket og stylet inden de skulle gå ned at catwalken på plejecenteret.

Helle Brændstrup er aktivitetskoordinator på Bøgeskovhus og har været med til at planlægge og gennemføre modeshowet på plejecenteret. Og hun er ikke i tvivl om, at arrangementet har værdi på mange forskellige planer.

- Vi holder meget af, at bryde hverdagen på forskellige måder. Ud fra filosofien om at livet skal leves hele livet. Og de ældre borgere som optrådte som modeller og blev sminket og nusset om før showet, nød det virkelig, ligesom de ældre som overværede modeshowet blev godt underholdt, siger hun.

Et arrangement som modeshowet bringer blandt andet både beboere og personale sammen på kryds og tværs af afdelingerne på plejehjemmet, forklarer hun

- Samtidig medvirker sådanne arrangementer til at skabe nogle fælles oplevelser og referencerammer, som både beboerne og medarbejderne kan tale om og glædes over i dagene efter, siger Helle Brændstrup, og tilføjer at det ikke er sidste gang, at der inviteres til show på catwalken på plejehjemmet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062