23948sdkhjf

NAVNE: Ny direktør hos Forenede Care

Stine Louise von Christierson har siden 2015 fungeret som udbudskonsulent i Forenede Care og siden februar 2016 haft ledelsesansvar som regionschef i pleje- og omsorgsvirksomheden.
Pleje- og omsorgsvirksomheden Forenede Care A/S, som blandt andet driver tre plejecentre i Danmark, starter 2017 ud med at udnævne ny administrerende direktør. Stine Louise von Christierson afløser Thomas Nistrup på posten som øverste chef i virksomheden.

Hun har siden 2015 fungeret som udbudskonsulent i Forenede Care og siden februar 2016 haft ledelsesansvar som regionschef i virksomheden.

- Vi kender Stine som en alsidig, branchefortrolig og fagligt dygtig person. Og jeg er sikker på, at hun vil stå engageret i spidsen for driften og videreudviklingen af Forenede Cares aktiviteter, forklarer koncerndirektør i Forenede Holding Carsten Clement.

Stine Louise von er uddannet fra Handelsskolen og efterfølgende som social- og sundhedsassistent og er for tiden i gang med at gennemføre en diplomuddannelse i ledelse. Hun har tidligere blandt andet arbejdet på neurointensiv afdeling på Rigshospitalet. Efterfølgende har hun været ansat som områdeleder hos ”Estrids hjemmepleje”, hvor hun havde ansvaret for fem kommuner, implementering af nyt edb-system, kontakten til kommunerne samt ansvaret for og udarbejdelse af procedurer, statistikker, kontrakter med mere.
I 2010 startede hun virksomheden ”Stabil Pleje” op og havde som ejer og direktør i virksomheden ansvaret for ansættelser, økonomi, personalesager, deltagelse i hovedforhandlingen mellem DI og FOA’s overenskomst.
Hun sidder også som bestyrelsesmedlem i Dansk Industri (brancheforeningen Sundhed og Velfærd) ligesom hun er medlem af bestyrelsen for kompetencefonden i Dansk industri, hvor hun repræsenterer arbejdsgiversiden.

- En af Stines store styrker er, at hun bidrager med sin brede indsigt i og praktiske erfaring med nærmest alle driftsforhold i en pleje- og omsomsorgsvirksomhed. Ligesom hun via sine tidligere stillinger har vist sine kvaliteter i forhold til at varetage driften af en virksomhed, som opererer med forskellige overenskomster og kommuners forskellige kvalitetsstandarder. Og det er egenskaber, som givet vil gavne Forenede Care, forklarer Carsten Clement.

For Stine Louise von Christierson er jobbet som administrerende direktør hos Forenede Care en velkommen mulighed for på et højere ledelsesmæssigt og strategisk plan at beskæftige sig med pleje- og omsorgsområdet hos en erfaren privat leverandør:

- Jeg brænder virkelig for branchen og for at medvirke til at sikre vores ældre medborgere den bedste pleje og omsorg i en privatdrevet, alternativ og nytænkende ramme i forhold til de kommunale tilbud. Og i miljøet i og omkring Forenede Care oplever jeg en stolthed for faget og en solid erfaring med området, også via søsterselskabet Förenade Care, der i Sverige driver over 60 plejehjem, siger Stine Louise von Christierson.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113