23948sdkhjf

Her er de nominerede

IKA har offentliggjort de nominerede til Danmarks Bedste Udbud.
IKA uddeler prisenfor Danmarks Bedste Udbud på årskonference 2017.

Og nu er de nominerede afsløret: Stomi-udbud er blandt de nominerede.

Vejen Kommune, Sydjysk Kommuneindkøb og Kristine Hardam A/S:
Igennem dette udbud har Vejen fået et meget bredt sortiment til fordel for alle stomibrugere i indkøbsfællesskabet. Leverandørerne er også meget tilfredse med udbuddet.

Udbuddet er nomineret til Danmarks bedste udbud fordi:
Borgeren er sat i centrum i stedet for at tænke i kasser i den enkelte kommune. Udbyder har været fuldt ud bevist om, at der var risiko for at aftalen blev dyr, men valgte at fokusere på, at borgeren blev sat i centrum, og sikre så bred en aftale som muligt.

Regionernes Fælles Indkøb, Tolke Danmark ApS, Tolk Danmark, Tolkecenter og Traw Service :
Interessenterne i udbuddet er de fem regioner, der har indgået kontrakt med tre tolkeleverandører.
Udbuddet er nomineret til Danmarks bedste udbud fordi:
Udbuddet er innovativt og er planlagt og gennemført med det formål at være nytænkende, at skabe rum for markedets merværdi og at sikre balanceret fokus på omkostningseffektivitet og kvalitet.
Udbuddet har haft fokus på at facilitere brugerinddragelse, hvor tolkning ses i et helhedsperspektiv, og hvor patienter og pårørende, indkøbere og sundhedspersonale, tolkevirksomheder, tolke og øvrige eksperter på området inddrages. Udbuddet har anvendte flere forskellige metoder til at skabe værdi gennem udbuddet, herunder antropologisk tilgang til afdækning af behov og marked (interviews, observation mm)

Bluekolding A/S og Stjernholm A/S:

Udbuddet vedrørte indkøb af måtter til bundbeluftning i rensningsanlæg. I forbindelse med udbuddet har Blue Kolding forhandlet med 3 tilbudsgivere for at optimere resultatet af udbuddet for alle parter.
Udbuddet er nomineret til Danmarks bedste udbud fordi:
Udbuddet har haft fokus på dialog, forhandling og nytænkning i forhold til en kombination af begreberne NegoEconomics, der bedst kan oversættes med forhandlingsøkonomi, og SMARTnership, der kan oversættes med klogt partnerskab.
Blue Kolding har tænkt ud af boksen og udarbejdet udbud med forhandling i form af et funktionsudbud, men i forhandlingen har de tænkt negoEconomics og Smartnerschip, der er med til optimering af tilbuddet og giver mulighed for en kontrakt med win-win perspektiv. Det er smart, samarbejde og den rigtige vej i en forhandlingsproces.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078