23948sdkhjf

Konkursindsats på plejeområdet nomineret til pris

IKA har nomnieret kanditater til IKA's Dialogpris. Dansk Industri er nomineret for indsats og fokus på konkurser blandt private plejefirmaer.
IKA's Dialogpris skal igen deles ud, når IKA's medlemmer mødes 26. januar til Årskonference.

IKAs Dialoggruppe har, blandt de indkomne forslag til kandidater, nomineret bl.a. Dansk Industri for en række indsatser, som har haft fokus på at understøtte en konstruktiv dialog omkring forebyggelse og håndtering af konkurser samt rammerne for privat pleje.

DI har bl.a. bedt Kammeradvokaten udarbejde en vejledning til kommunerne for at forebygge og håndtere konkurser på pleje og omsorgsområdet og udarbejdet 11 pejlemærker til at udvikle samarbejdet mellem kommuner og private leverandører.

Herudover er endnu to kandidater nomineret til Dialogprisen: Odense Kommune og Regionernes Fælles Indkæb.

Det nyeste tiltag i Odense Kommune giver virksomheder, med en social profil, en direkte adgang til at synliggøre og igangsætte dialog om deres muligheder, for at blive leverandør til Odense Kommune. Det synliggør også muligheden for Odense Kommune om at igangsætte dialog, med markedet omkring socialøkonomi i kommende indkøb.
Dialogen er det bærende element for at sikre opnåelse af formålet og værktøjet, der skal sikre dialogen, er Odense Kommunes Leverandørportal.

Regionernes Fælles Indkøb har i et fællesudbud af tolkning for alle fem regioner været 'nytænkende' og har 'villet dialogen'.

"At være åben og sætte sig sammen med brugere og leverandører – at bringe virkeligheden ind, at tale
også om det, der er svært. At bruge dialogen konstruktivt for at sikre værdi for brugerne. Det er nogle af de faktorer, som har været en del af det innovative udbud på Tolkning – Et fællesudbud i de danske regioner".

Sådan skriver IKA i nomineringen af det det landsdækkende udbud af tolkeydelser på sygehuse, i psykiatrien, det sociale område og i lægepraksis.

Vinderen offentliggøres på Årskonferencen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125