23948sdkhjf

Roskilde bliver medlem af Demensalliancen

Faglige eksperter skal sætte spot på kommunens tilbud til demensramte og give medarbejderne intensiv sparring.
Roskilde Kommune melder sig nu ind i Demensalliancen. Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

Over en periode på seks måneder skal faglige eksperter fra Demensallliancen - der er et samarbejde mellem FOA, PenSam, Ældre Sagen, Dansk Sygeplejeråd og Ergoterapeutforeningen - give intensiv sparring til Roskilde Kommune og derigennem løfte kvaliteten på demensområdet yderligere.

- Der bliver flere og flere borgere med demens i takt med, at vi lever længere. Demensalliancen skal hjælpe os med at løfte den store udfordring – så den enkelte borger oplever større livskvalitet og bedre pleje. Medlemmerne af Demensalliancen har alle særlig viden og kompetence indenfor området, så jeg ser frem til, at vi bliver udfordret på de løsninger, vi i dag tilbyder vores borgere med demens, siger Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune.

Medlemskabet af Demensalliancen falder godt i tråd med visionerne i kommunens ældrepolitik, forklarer Morten Gjerskov, formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget.

- Vi skal gøre, hvad vi kan for at sikre borgere med demens et bedre sygdomsforløb, vi skal støtte de pårørende endnu bedre og endelig skal vi sikre, at vores medarbejdere er uddannet godt nok, udtaler han.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095