23948sdkhjf

Fællesspisning mod ensomhed i Nyborg

Nyborg bliver til foråret værtsby for 'Danmark spiser sammen".
Folkebevægelsen mod Ensomheds store fællesspisningsarrangementet ’Danmark spiser sammen’ kommer til Nyborg. Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

Målet med arrangementet er at bringe borgere sammen på en anderledes og spændende måde for at sætte fokus på fællesskab og følgeskab.

- Nyborg Kommune har fra starten været medlem af Folkebevægelsen mod Ensomhed, fordi vi ved, at flere af vores borgere – herunder de ældre – ønsker at være mere socialt aktive i hverdagen. Derfor gør vi meget ud af at gøre det nemt at deltage, fx. ved at tilbyde gratis bustransport til og fra arrangementet, og vi er rigtigt glade for at kunne bakke op om dette initiativ fra Ældre Sagen, siger Carsten Kudsk, der er formand for Ældreudvalget.

Arrangementet løber af stablen den 25. april på Hotel Nyborg Strand.

’Danmark spiser sammen’ er et initiativ skabt af Folkebevægelsen mod Ensomhed med støtte fra Nordea Fonden. Derudover har Nyborg Kommunes Ældreudvalg, Sundheds- og forebyggelsesudvalget samt Kultur- og Fritidsudvalg bidraget økonomisk til arrangementet. Ældre Sagen i Nyborg-Ullerslev er tovholder for arrangementet med støtte fra Nyborg Kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109