23948sdkhjf

Ny kampagne: Fald ikke på halen

Branchefællesskab for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig Administration er klar med masser af gode råd og enkle metoder til, hvordan man forebygger fald- og snubleulykker på hospitaler.
En tredjedel af alle alvorlige arbejdsulykker på hospitaler skyldes fald- og snubleulykker. Og hver femte, der er udsat for en alvorlig fald- eller snubleulykke, får varige mén som følge af ulykken.

Derfor har Branchefællesskab for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig Administration nu udviklet metoder til arbejdsmiljøgruppen og den arbejdsmiljøprofessionelle, som kan bruges til at forebygge fald- og snubleulykker på hospitalet.
.
Der er blandt andet udviklet en vejledning med forslag til, hvordan man systematisk kan arbejde med at forebygge af fald- og snubleulykker. Og der er også masser af eksempler og tips til at forebygge, at du selv eller dine kolleger falder. I en folder kan du hente gode råd til, hvad du selv og dine kolleger kan gøre for at forebygge fald- og snubleulykker. Der er også lavet en plakat, som skal skabe opmærksomhed omkring forebyggelsen af fald- og snubleulykker.

Du kan læse mere om kampagnen 'Fald ikke på halen - det kan forebygges' og hente kampagnematerialet her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094