23948sdkhjf

Ny fødevarefagmesse melder alt udsolgt

Alle Madværkstedets 136 stande er revet væk

Der bliver fuldt hus, når den nye fagmesse Madværkstedet foregår i Lokomotivværkstedet i København  21. og 22. marts. Alle messens 136 stande er revet væk, oplyser arrangøren, MCH Messecenter Herning.

- Vi glæder os over den store opbakning til Madværkstedet, og vi er stolte over, at vi her to måneder før messestart kan melde alt udsolgt. Vi ser på alle måder frem til at åbne dørene og præsentere en ny messe med et spændende program, siger projektleder på Madværkstedet Carina Høgsted Kirkegaard.

Hun lover, at der bliver masser af inspiration for alle på en messe, som er spækket med udstillinger, oplevelser, inspiration og networking for både besøgende og udstillere.

Håndplukkede udstillere
Et omdrejningspunkt på messen bliver Det Levende Madværksted, hvor omkring 30 forskellige udstillere over to dage vil vise deres nye produkter, tilberede måltider og holde inspirerende workshops.

- Sessionerne i Det Levende Madværksted bliver hjertet af messen. Her har vi håndplukket en række udstillere, som får mulighed for at fremvise deres produkter i de bedst tænkelige rammer. De vil med garanti gøre sig umage, og vi glæder os til at fremvise et program, som ikke er set før, siger Carina Høgsted Kirkegaard.

Madværkstedet skal fra i år og derefter i alle ulige år supplere Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125