23948sdkhjf

Demenssymposium på Christiansborg

Fagfolk, politkere, organisationer og mennesker med demens og deres pårørende mødes på torsdag for blandt andet at drøfte den kommende implementering af den nationale demenshandlingsplan.
Landstingssalen på Christiansborg danner torsdag i denne uge rammen om et demenssymposium. Ældreminister Thyra Frank og sundhedsminister Ellen Trane Nørby har sammen med satspuljeordførerne inviteret til et halvdagsarrangementet, hvor den nationale demenshandlingsplan skal præsenteres, og den kommende implementering skal drøftes. Det skriver KL på sin hjemmeside .

Regeringen og satspuljepartierne er enige om, at en fortsat dialog med mennesker med demens, pårørende, fagpersoner og øvrige aktører på demensområdet er afgørende for, at indsatserne kommer ud og virke der, hvor de gør mest gavn. Symposiet vil derfor fokusere på det kommende arbejde med at omsætte handlingsplanen til konkrete forbedringer af forholdene for mennesker med demens og deres pårørende.

Blandt de inviterede til arrangementet er de aktører, der har deltaget i processen med udarbejdelse af demenshandlingsplanen, og som også har en vigtig rolle i implementeringen af handlingsplanen, herunder repræsentanter for en lang række fagorganisationer, patient- og pårørendeforeninger, institutioner, faglige selskaber og myndigheder samt regioner og kommuner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079