23948sdkhjf

Nyt aktivitetskatalog skal inspirere Københavns ældre

Det nye katalog skal bl.a. gøre det nemmere for byens ældre at finde sammen i nye fællesskaber. Hjemmeplejen deler kataloget ud til de ældre, som modtager hjemmehjælp.

Københavns Kommune har sendt et nyt aktivitetskatalog for byens ældre på gaden.
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen har samlet Københavns mange tilbud i et nyt katalog, som skal inspirere byens ældre til at være med i alt det sjove, der foregår i København. 

- Rigtig mange ældre føler sig desværre ensomme i hverdagen, selvom de bor i en by fuld af mennesker. Jeg håber, at vores aktivitetskatalog vil gøre det nemmere for byens ældre at få flere aktiviteter ind i hverdagen, samtidig med at de vil få hjælp til at finde sammen i nye fællesskaber og møde andre mennesker, siger Ninna Thomsen, sundheds- og omsorgsborgmester i København.

Kataloget giver et samlet overblik over de mange forskellige muligheder for aktiviteter og nye fællesskaber, som byen rummer. I katalogets register kan man søge på aktiviteter både ud fra interesser og bestemte bydele.

Kataloget ”Aktiv i København” findes på byens biblioteker og i borgerservice, og herudover vil hjemmeplejen dele kataloget ud til de ældre, som modtager hjemmehjælp. Det er også muligt at finde kataloget i en elektronisk version på www.kk.dk/aktiv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125