23948sdkhjf

Ni kommuner vil revolutionere kommunal håndtering af medicin

Aalborg og otte andre nordjyske kommuner sender medicinhåndtering i udbud.

Sammen med Vesthimmerland, Hjørring, Jammerbugt, Brønderslev, Thisted, Rebild, Frederikshavn og Mariagerfjord kommuner har Aalborg kommune besluttet at sende den kommunale håndtering af medicin i udbud.

Målet er at finde en leverandør, som sammen med kommunerne kan udvikle en ny, mere sikker og mere effektiv løsning til at håndtere medicin. Målet er at skabe klare fordele for medarbejdere, borgere og de kommunale bundlinjer.

Sammen med en udvalgt leverandør vil kommunerne udvikle en løsning, som kan håndtere medicin både bedre og billigere end i dag. Men hvordan det kan gøres, har kommunerne endnu ikke svaret på ... 

Læs mere om projektet og hør, hvad kommunerne forventer og ønsker sig i den kommende udgave af Magasinet Pleje, der udkommer 24. marts

Fakta
NOPII-kommunerne forbereder et fælles udbud af en innovativ løsning til medicinhåndtering til kommunernes borgere. 
Løsningen skal forholde sig til hele medicinens 'rejse' fra ordinering til indtagelse hos borgeren. Kommunerne ønsker en teknologisk løsning, som kan skabe en sammenhængende og sikker håndtering af medicin samt en smartere måde at give og påminde om medicinen.

Læs mere om NOPII projektet og udbuddet på http://nopii.vesthimmerland.dk/

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078