23948sdkhjf

Nye plejeboliger i Solrød

Foran fire andre prækvalificerede har byrådet i Solrød Kommune "efter nøje overvejelser" besluttet at udpege C.C. Contractor som totalentreprenør på udvidelsen af Christians Have Plejecenter

Der er nu kommet styr på, hvem der skal udvide Christians Have Plejecenter ved Jersie Strand nær Køge med 30 nye plejeboliger og 24 rehabiliteringsboliger.

Efter en udbudsrunde og "nøje overvejelser" har byrådet i Solrød Kommune valgt C.C. Contractor A/S som totalentreprenør på opgaven.

Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

- C.C. Contractor er kommet på banen med et spændende projekt, der på alle måder lever op til vores forventninger. Det gode leve-/bomiljø er omdrejningspunktet, og samtidig er det lykkedes C.C. Contractor at holde sig inden for de rammer, vi har udstukket, lyder begrundelsen fra Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune.

Entreprenøren, der sammen med Force4 og Sweco er valgt foran fire andre prækvalificerede, har afleveret et tilbud, hvor pris har vægtet med 40 procent, funktion og arkitektur med 30 procent, og henholdsvis organisation og samarbejde samt bæredygtighed og energi med begge 15 procent.

Der er endnu ikke skrevet kontrakt, fortæller Peter Gottlieb, projektleder hos Bascon/Cowi, der er bygherrerådgiver på sagen, og understreger, at forventningen er, at det vil ske i medio marts.

Byggeriet til gengæld forventes at starte op i september 2017 og stå klar til indflytning i udgangen af 2018.

Flere ældre kommer til
Selve udbygningen hænger sammen med stigning i antallet af ældre.

- Vi har et tiltagende antal ældre, og vi kan se, at vi ellers ville løbe tør for plejeboliger. Så det er simpelthen demografien, der skaber behovet, siger Dorte Saabye og fremhæver desuden, at tidligere udskrivelser fra hospitalet gør, at der er behov for rehabiliteringsboligerne.

Det har tidligere været fremme, at hjemlighed, tryghed og fleksibilitet er vigtige begreber i byggeriet, som har en samlet bevilling på 110. mio. kroner.

Det er inden deadline ikke lykkes at få en kommentar fra C.C. Contractor A/S.

De prækvalificerede

Ud over C.C. Contractor var følgende prækvalificeret:
Anker Hansen & Co. A
G.V.L. Entreprise A/S
Jørgen Friis Poulsen A/S
B. Nygaard Sørensen A/S
Det oplyser Peter Gottlieb, projektleder hos Bascon/Cowi, der er bygherrerådgiver på sagen, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Du kan læse mere om udbuddet her:
Udvidelse af Christians Have Plejecenter - Totalentreprise.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11