23948sdkhjf

Vind billetter til CareWare 2017

Magasinet Pleje og CareWare udlodder en billet til to heldige vindere, der dermed kan deltage gratis på velfærdsteknologi-konference i Aarhus 4.-5. april inkl. aftenarrangement.


Magasinet Pleje udlodder i forbindelse med CareWare 2017 en billet til to heldige vindere til den store, velfærdsteknologiske konference, der foregår i Aarhus den 4.-5. april.
Billetten dækker to dages konference inkl. CareWares aftenarrangement, hvor man kan networke og dele viden med kolleger fra hele landet.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du sende en mail til vind@magasinetpleje.dk. Mærk emnefeltet CareWare 2017.

Du deltager ved blot at sende os en mail og fortælle hvilken dato, CareWare løber af stablen i 2017. Husk at skriv dit navn, adresse og telefonnummer.

Når du deltager i konkurrencen, tilmeldes du automatisk Magasinet Plejes nyhedsbrev. Husk også at del konkurrencen med dine kolleger. Så har I endnu størrer chancer for at få ny viden hjem til jeres kommune eller region.

Vinderne får direkte besked og offentliggøres i Magasinet Pleje og på magasintetpleje.dk.

Der er frist for deltagelse tirsdag den 14. marts kl. 10.00.

(Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre produkter..)

CareWare 2017

Aarhus Kommune fik ideen til CareWare, og har stået i spidsen for en årlig CareWare konference siden 2010.

På CareWare 2017 kan du se de nyeste trends inden for velfærdsteknologi og få et indtryk af, hvor fremtiden peger hen. Du kan også høre, hvordan det går med de produkter, som har været på markedet i et stykke tid.
CareWare henvender sig til beslutningstagere og fagfolk i kommuner og regioner, som arbejder inden for social-, sundheds- eller rehabiliteringsområdet.
Er du i tvivl om CareWare-konceptet, der matcher virksomheder og fagfolk? Så se den fine video, som CareWare har produceret for at fortælle den gode historie om den velfærdsteknologiske konference.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094