23948sdkhjf

NAVNE: Direktørskifte på sosu-skolen i Aabenraa

Lotte Dalegaard Pedersen har bl.a. en kandidatuddannelse i samfundsvidenskab fulgt op af en master i ledelse.

Den 1. april tiltræder Lotte Dalegaard Pedersen som ny direktør på Social- og Sundhedsskolen i Aabenraa. Samtidig går Joan Jessen på pension efter 25 år i direktørstolen.

Formanden for skolens bestyrelse, Ebbe Liliendal, siger, at der helt sikkert vil være tale om et mærkbart skifte på skolen:

- Det vil være naturligt, når en markant leder giver depechen videre til næste led i kæden. Et harmonisk skifte, som både bestyrelsen, medarbejdere og Lotte Dalegaard Pedersen ser frem til. Fornyelserne vil blive præget af en fælles indstilling til, at skolen fortsat skal kendes på sin høje kvalitet i undervisningen. Det er jo for elevernes skyld, vi er her, og vi skal fortsat levere dygtige medarbejdere til pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske område, siger han.

Joan Jessen var en dygtig og markant leder for Social- og Sundhedsskolen, siger han og om processen med at finde hendes efterfølger, fortæller han, at der ligger et omhyggeligt forarbejde bag valget af Lotte Dalegaard Pedersen.

- Vi har været meget grundige i vores udvælgelse, og vi er sikre på, at vi har fundet den rigtige til posten. Vi har fået et særdeles godt indtryk af Lotte Dalegaard Pedersen som en person, der hviler i sig selv, hvilket er en væsentlig egenskab, når man skal stå i spidsen for en erhvervsuddannelse, der uddanner til en af de vigtigste opgaver i vores velfærdssamfund.

- Yderligere har Lotte Dalegaard Pedersen en solid faglig baggrund med en kandidatuddannelse i samfundsvidenskab fulgt op af en master i ledelse. Hun kommer ligeledes med en række erfaringer fra jobs, som har stor relevans indenfor de uddannelser, SOSU Syd tilbyder, og i det ledelsesmæssige perspektiv, siger Ebbe Liliendal og fortsætter:

- Lotte Dalegaard Pedersen fortæller at hun glæder sig utrolig meget til, at hun i samarbejde med skolens mange dygtige medarbejdere kan fortsætte det vigtige og særdeles meningsfulde arbejde med at uddanne de mennesker, der tager sig af vores børn, de syge og de gamle, som har brug for hjælp.

 

 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093