23948sdkhjf

Meyland-Smith styrker position på dansk marked

- den danske virksomhed bringer Mulholland tilbage på det danske marked igen.

Den 116 år gamle danske virksomhed Meyland-Smith har i mange år specialiseret sig i hjælpemidler, bl.a. gangvogne og specialcykler til mennesker med handicap.

Og nu styrker Meyland-Smith sin position på det danske marked. Virksomheden, der ligger i Hjørring, har nemlig overtaget amerikanske Mulholland, som har produceret kvalitetsgangvogne siden 1972.

- Vores strategi er, at vi vil være de bedste inden for specialgangvogne, og vi udvikler både nye produkter og nyt tilbehør til allerede eksisterende produkter. Vi har forhandlet Mulholland-produkter for en del år siden, ligesom Mulholland har forhandlet Meyland-Smiths produkter i USA. Stifteren og ejeren af Mulholland er 84 år og på vej på pension. Derved opstod muligheden for et opkøb, og nu sørger vi for, at Mulholland-gangvogne kommer tilbage på det danske marked. De vil i fremtiden blive produceret i Hjørring, hvor vi har specialviden og specialproduktion. Maskiner, udstyr, tegninger og værktøj er sendt afsted i en container fra USA og ankommer her i slutningen af marts, forklarer salgsdirektør Jan Sahlertz.

Med det amerikanske opkøb bliver Meyland-Smiths sortiment endnu bredere. Hjørring-virksomheden har hidtil dækket 60-65 procent af markedet og kommer nu til at dække 80-85 procent.

De to Mulholland-serier, som i fremtiden vil blive produceret i Hjørring, er specialgangvogne med navnene ”Gait Master” og ”Walkabout”.

”Gait Master” er et hjælpemiddel, der er en mellemting mellem en rollator og en specialgangvogn som Meyland-Smiths 'Meywalk 4'.
'Gait Master' er et ganghjælpemiddel til mennesker, der har mistet styrken i kroppen f.eks. på grund af sclerose, parkinsons sygdom eller alzheimers.

Produktet opgraderes, når produktionen påbegyndes i Danmark. Det samme gælder for ”Walkabout”, der er ideel for babyer fra 12-måneders alderen til teenagers.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125