23948sdkhjf

NAVNE: Danske Regioner får ny næstformand

Stephanie Lose afløser Jens Stenbæk som næstformand i Danske Regioner.

Danske Regioner har fået ny næstformand.

På et møde i går besluttede Danske Regioners bestyrelse, at Stephanie Lose, der er formand i Region Syddanmark, indtræder som næstformand i stedet for Jens Stenbæk, der formand i Region Sjælland. Det skriver Danske Regioner.

Skiftet er trådt i kraft omgående, og Stephanie Lose udgør dermed Danske Regioners formandskab sammen med Bent Hansen, formand i Region Midtjylland.

- Jeg glæder mig til at indtræde i formandsskabet og tage hul på opgaverne sammen med Bent og resten af bestyrelsen. Der venter vigtige økonomiforhandlinger forude, og med regionernes nye udspil ”Sundhed for alle” er der for alvor sat gang i arbejdet med de mange opgaver, der venter i sundhedsvæsenet, siger Stephanie Lose.

Skiftet sker efter ønske fra Jens Stenbæk, som overtager Stephanie Loses post som formand for Udvalget for Sundhedsinnovation og Erhvervssamarbejde.

- Det er uhensigtsmæssigt, hvis både Bent Hansen og jeg stopper samtidig. En konsensusorganisation som Danske Regioner har brug for kontinuitet i ledelsen, og ved at jeg stiller min post til rådighed for Stephanie nu, sikrer vi et stærkt formandskab. Et formandskab, som både repræsenterer stor erfaring og fremtid. Tidspunktet for skiftet er velvalgt, da vi står tæt på økonomiforhandlingerne med regeringen om næste års budget, som bliver de nyvalgte regionsråds arbejdsgrundlag, siger Jens Stenbæk.

Både Jens Stenbæk og Bent Hansen har meddelt, at de ikke genopstiller ved regionsvalget i november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078