23948sdkhjf

Dansk teknologivirksomhed nomineret til europæisk pris

Monsenso er nomineret som finalist i eHealth-konkurrencen for bedste eHealth-løsninger i Europa.

Den danske teknologivirksomhed Monsenso, der udvikler mHealth-løsninger til mental sundhed, er nomineret som finalist i ”Champions-kategorien” i eHealth-konkurrencen for bedste eHealth-løsninger i Europa.

Ud af de 15 virksomheder, som kvalificerede sig til samme kategori, blev fem nomineret til at vinde den eftertragtede pris. Prisen, som er organiseret af TICBioMed, har til formål at supportere små og mellemstore virksomheders (SMV) forretningssucces ved at give mulighed for bedre eksponering og markedsføring for at tiltrække kunder, partnere og ekstern kapital.

- Denne nominering kommer i forlængelse af Monsensos voksende succes, drevet af vores dedikation til at ville etablere Monsenso som en innovationsleder inden for mHealth-løsninger til mental sundhed, udtaler Thomas Lethenborg, CEO hos Monsenso.

- Vores præstation skyldes et fremragende og dedikeret team. eHealth-konkurrencen er eftertragtet blandt eHealth SMV i Europa; prisen anerkender sundhedsløsningernes innovative, sociale, demografiske og økonomiske indvirkning, og vi vil gerne lykønske alle finalister for deres bemærkelsesværdige præstationer, siger han.

Finalisterne i konkurrencen for bedste eHealth-løsninger i Europa præsenterer deres løsninger for en jury og over 700 delegerede samt talere ved Health 2.0 som udstiller de seneste innovationer til sundhedssektoren. Den finder sted d. 3.-5. maj i Barcelona, Spanien.

mHealth-løsningen fra Monsenso er teknisk og klinisk valideret via kliniske evalueringsstudier og randomiserede kliniske afprøvninger (RCTs). Løsningen er CE-mærket; klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, og er TGA-certificeret. Monsenso har også en ISO 13485-certificering og forventer at opnå ISO 27001-certificering samt at blive HIPAA-kompatibel inden året er omme.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11