23948sdkhjf

NAVNE: Nye ledere hos Psykiatri Plus

Den private virksomhed har for nylig ansat både ny leder af bo og behandlingscentret Stentoft og ny chef for vikarområdet.

Den private virksomhed, Psykiatri Plus A/S har ansat en ny leder af centeret i Jylland, bo- og behandlingscenteret Stentoft i Sønder Stenderup ved Kolding.

Den nye centerleder er Mette Hvidberg-Hansen, som oprindeligt er uddannet socialrådgiver og i en årrække har arbejdet som leder inden for det sociale område - primært i Horsens Kommune. Her har hun i 12 år arbejdet med misbrugsområdet.

Senest har hun været leder for Vesterled, der er et center for socialt udsatte i Horsens Kommune. Her er der blandt andet døgnbehandling for stofmisbrugere og plejeboliger for misbrugere med psykiatriske problemstillinger. Mette Hvidberg-Hansen har undervejs videreuddannet sig inden for offentlig ledelse og mangler et fag i at afslutte sin master.

Hun er begyndt i sit nye job hos Psykiatri Plus.

Ny chef for vikarområdet i Psykiatri Plus

Psykiatri Plus A/S har også ansat Camilla Kirstine Pedersen som chef for virksomhedens vikarområde.

Psykiatri Plus driver både bo- og behandlingscentre og har en landsdækkende vikarservice inden for plejesektoren og psykiatrien.

Camilla Kirstine Pedersen har det ledelsesmæssige ansvar for såvel salgskonsulenter som kundekonsulenter og for virksomhedens mange vikarer.

Før Psykiatri Plus var hun i en årrække regionsleder ved CFD, der er en stor landsdækkende erhvervsdrivende fond for mennesker med hørehandicap. Oprindeligt er hun uddannet tolk, og så har hun en HD i organisation og ledelse. Hun er i gang med at afslutte en Master of Public Governance ved CBS.

Camilla Kirstine Pedersen er startet i Psykiatri Plus.

Psykiatri Plus A/S har ansat Camilla Kirstine Pedersen som chef for virksomhedens vikarområde. Psykiatri Plus driver både bo- og behandlingscentre og har en landsdækkende vikarservice inden for plejesektoren og psykiatrien. Camilla har det ledelsesmæssige ansvar for såvel salgskonsulenter som kundekonsulenter og for virksomhedens mange vikarer. Før Psykiatri Plus var hun i en årrække regionsleder ved CFD, der er en stor landsdækkende erhvervsdrivende fond for mennesker med hørehandicap. Oprindeligt er hun uddannet tolk, og så har hun en HD i organisation og ledelse. Hun er i gang med at afslutte en Master of Public Governance ved CBS. Camilla Kirstine Pedersen er startet i Psykiatri Plus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145