23948sdkhjf

Kristian Thulesen Dahl smager på ældremad i Aalborg

Dansk Folkepartis formand besøger i dag Gug Plejehjem og Annebergcentret.

Aalborg Kommune har fået tilsagn om knap 20 millioner kroner fra Sundheds- og Ældreministeriets pulje til renovering, etablering og genetablering af lokale køkkener på landets plejecentre. Og i den anledning får Ældre- og Handicapforvaltninen i dag besøg af Danske Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

Kristian Thulesen Dahl besøger Gug Plejehjem, hvor rådmand Thomas Krarup vil fortælle om Aalborg Kommunes visioner for mad til ældre i Aalborg Kommune, bl.a. med udgangspunkt i Mad og Måltidspolitikken og Måltidsfokus‐modellen, og leder af Madservice, Hanne Melgaard, vil fortælle om det særlige fokus der er i Aalborg på smag, duft, kvalitet og tilpasning af maden til borgerne. Der vil også blive serveret smagsprøver på de forskellige typer af særproduktioner.

Bagefter går turen til Annebergcentret, hvor Kristian Thulesen Dahl vil blive modtaget af plejeboligchef Helle Hansen og plejehjemsleder Lene Frederiksen. Partiformanden er inviteret til spisning med beboerne, og han får rig lejlighed til at tale med beboerne om deres forventninger til de nye køkkener.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094