23948sdkhjf

Samarbejde om sundhedhus i Haderslev udvides

Region Syddanmark og Haderslev Kommune udvider nu samarbejdet om Sundhedscenter Haderslev.

Lige nu er der fuld gang i byggeriet af det nye sundhedscenter i Haderselv. Byggeriet, der står færdigt i 2018, er et fælles projekt mellem Haderslev Kommune og Region Syddanmark. Og nu har kommune og region aftalt at udvide samarbejdet om sundhedscentret.

Kommunale og regionale politikere diskuterede på et møde forleden, hvor der kan samarbejdes yderligere – blandt andet på kronikerområdet.

- Der er en række områder, hvor vi med fordel kan styrke sammenhængen for kroniske patienter og sårbare borgere. Vi har i går haft et godt og konstruktivt møde med regionen, og det glæder mig utrolig meget, at vi allerede før sundhedscentret er åbnet, er blevet enige om at udvide vores gode samarbejde, siger borgmester i Haderslev Kommune, H.P.Geil.

Det er endnu ikke fastlagt, på hvilke områder der kan blive tale om at udvide samarbejdet, men på mødet forleden blev især et samarbejde i forhold til patienter med kroniske sygdomme som for eksempel KOL og diabetes samt genoptræning af patienter diskuteret.

- Vi er glade for den gode dialog, vi har med Haderslev Kommune om det nye sundhedshus. For vi er meget interesserede i at samarbejde på alle de områder, som giver mening - så vi i fællesskab kan give patienterne et godt og nært tilbud. På mødet fik vi vendt en række idéer til, hvordan vi kan udvide vores samarbejde, og nu skal vi så arbejde videre med de forslag, som kom på bordet, siger regionsrådsformand i Region Syddanmark, Stephanie Lose (V).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094