23948sdkhjf

Foodexpo har vokseværk

To ekstra messehaller bliver taget i brug næste gang

Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning, er godt i gang, og arrangørerne hos MCH Messecenter Herning tager denne gang flere haller i brug til messen.

Når Foodexpo holdes i dagene 18.-20. marts 2018, kommer den således til at fylde 10 messehaller, to flere end på den seneste messe i 2016.

Dermed bliver der endnu mere at se på, når de offentlige storkøkkener - der placerer sig i top tre på besøgslisten - lægger vejen forbi. 

[b]Øko-boost: Tre haller med økologi[/b] Bag økologi-konceptet står Torben Blok, markedschef for Foodservice i Økologisk Landsforening.

- Med tre økologiske haller sætter vi en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Økologien banker nu på alle køkkendøre i hele landet - den udvikling omfavner vi og giver et yderligere boost på Foodexpo 2018. Øko-hallerne bliver et nytænkende og sanseligt oplevelsesunivers, der peger mod den økologiske fremtid. En fremtid, hvor alle danskere - fra København til Lemvig - skal have mulighed for at få et økologisk måltid mad, når de spiser uden for hjemmet, siger Torben Blok.

Projektleder Carina Høgsted Kirkegaard hos MCH oplyser, at knap 300 udstillere allerede har reserveret en stand på Foodexpo 2018.

FAKTA

Foodexpo 2018 gennemføres i MCH Messecenter Herning den 18. - 20. marts 2018.

Salget til messen er i gang. Foodexpo er Nordens største fødevaremesse og afholdes i MCH Messecenter Herning hvert andet år i lige årstal. Messen arrangeres af MCH i samarbejde med en komité bestående af 17 repræsentanter fra 14 toneangivende brancheforeninger inden for Foodservice og Catering, Hotel & Restaurant samt Detailhandel. Foodexpo 2016 i tal: 25.822 besøgende, 498 udstillere, 358 produktnyheder. Med hele tre økologiske haller sætter Foodexpo 2018 en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078