23948sdkhjf

Plejehjem var ude med snøren

Personale og beboere fra fem plejehjem i Aarhus tog på fisketur sammen - fisk var der ikke mange af, men til gengæld oplevelser i rigt mål

Foråret viste sig fra sin bedste side, da 17 plejehjemsbeboere fra fem aarhusianske plejehjem for nylig var på fisketur til det naturskønne put & take-fiskested Pinds Mølle ved Aarhus. Sammen med personalet skulle de prøve lykken for at få en ørred på krogen.

Fisk var der dog ikke mange af, men til gengæld var der oplevelser i rigt mål, og gamle venskaber blev genopfrisket og nye indgået.

Denne artikel har været bragt i den trykte avis, Magasinet Pleje, 26. maj 2017.

Normalt ville artiklen være låst og kun tilgængelig for vore abonnenter. Vi har åbnet op for hele vores pleje-univers for en periode, så du gratis kan læse med og også dykke ned i vores arkiv


 
Selv om beboerne ikke fik bid, fik de alligevel fisk til frokost. Nogle af de andre lystfiskere, der havde været mere heldige, donerede nemlig et par ørreder til plejehjemsbeboerne.

Turen var arrangeret af oplevelsesmedarbejdere fra de aarhusianske plejehjem sammen med plejepersonale og frivillige. Formålet er at give plejehjemsbeboeren tilbud om nye aktiviteter og spændende indhold i hverdagen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094