23948sdkhjf

SOSU-elever opgraderes for hundredetusindvis af kroner

Projekt på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens får støtte til uddannelsesprojekt.

SOSU-elever fra SOSU FVH skal deltage i et nyt uddannelsesprojekt, der nu er godkendt af Region Midtjylland.

Det kan man konstatere i den netop offentliggjorte udmøntning af uddannelsespulje 2017, hvor Regionsrådet for Region Midtjylland fordelte 2,757 mio. kroner til ni projekter på en række forskellige ungdomsuddannelser. 

Det gælder for eksempel projektet, der kombinerer Virtual Reality med undervisningen på Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens. 

- Virtual Reality giver os helt nye muligheder, hvor vi for eksempel i den virtuelle verden kan kigge ind i menneskekroppen på en anden måde end via bøger og modeller. Samtidigt er ny teknologi noget som de studerende rigtigt godt kan lide at arbejde med, siger skolens direktør Hanne Elisabeth Helleshøj.

VR-Projektet skal skabe ny viden om, hvordan fjernundervisning kan designes og gennemføres med udgangspunkt i VR/AR. Projektet består af afdækning af de teknologiske muligheder, udvikling af konkrete didaktiske designs samt efterfølgende afprøvning og evaluering på tre udvalgte hold.

Projektet får 127.000 kroner fra uddannelsespuljen og skal blandt andet danne grundlag for yderligere udforskning af Virtual Reality i forhold til fjernundervisning.

Opdateret: Magasinet Pleje skrev i den oprindelige artikel, at SOSU Østjylland havde fået støtte til projektet 'Sammenhæng i Elevens Læring på tværs af praktiksektorer'. Dette var beklagevis en fejl. Projektet var søgt, men fik afslag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093