23948sdkhjf

Stor fusion skal sikre mere fleksibel hjælp til handicappede

Danmarks største virksomhed indenfor handicap-servicebranchen, Bruger - Hjælper Formidlingen, overtager P.P. Handicapservice.

P. P. Handicapservice aps er blevet en del af Bruger - Hjælper Formidlingen A/S.

Dermed er der tale om en fusion mellem Danmarks største handicapservice-virksomhed og et af de større - og hidtil konkurrerende - firmaer.

Ejerskiftet styrker Bruger - Hjælper Formidlingens position som Danmarks største private leverandør af handicaphjælp til børn og voksne.

Det betyder endnu højere leveringssikkerhed og nye muligheder for specialisering, siger administrerende direktør i Bruger - Hjælper Formidlingen, Jens Hornemann.

- Vi er stolte af, at P. P. Handicapservice nu er en del af vores virksomhed. P. P. Handicapservice er et af de større seriøse firmaer i branchen med en ydelsesportefølje og en kvalitet, der er i tråd med vores. Vi tror på, at de synergieffekter, der følger med ejerskiftet vil åbne nye muligheder for en endnu bedre service og mere fleksibel levering ...

- Fremadrettet vil de nuværende kommunale kunder i P. P. Handicapservice kunne trække på Bruger - Hjælper Formidlingens omfattende viden og erfaring i administration af hjælpeordninger, siger han.

Frem til årsskiftet vil Bruger - Hjælper Formidlingen og P. P. Handicapservice fortsat blive drevet som to separate virksomheder. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078