23948sdkhjf

NAVNE: Region Sjælland får ny koncerndirektør

Leif Panduro Jensen får et særligt ansvar for de sundhedsrettede opgaver og for at fortsætte arbejdet med at skabe et mere moderne og patientorienteret sundhedsvæsen.

Leif Panduro Jensen bliver ny koncerndirektør og indtræder i den øverste ledelse af Region Sjælland.

Han kommer fra stillingen som centerdirektør for Finsencentret på Rigshospitalet og er uddannet speciallæge i karkirurgi.

- Vi får en erfaren topleder med mange stærke sider og et skarpt øje for udviklingen af det danske sundhedsvæsen og brug af den nyeste teknologi. Med Leif Panduro Jensen får vi en koncerndirektør, som er parat til at gå foran og tænke nyt og innovativt for at skabe de bedste rammer for patienter og medarbejdere, siger adm. direktør Per Bennetsen, Region Sjælland.

Som koncerndirektør bliver Leif Panduro Jensen en del af direktionen for Region Sjælland, der er arbejdsplads for over 17.000 medarbejdere indenfor sundhedsvæsnet, psykiatri, regional udvikling og specialiserede sociale tilbud.

'Hver patient er unik'

Leif Panduro Jensen får et særligt ansvar for de sundhedsrettede opgaver og for at fortsætte arbejdet med at skabe et mere moderne og patientorienteret sundhedsvæsen.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle regionens sygehuse sammen med medarbejdere, ledere og politikerne i Regionsrådet, siger Leif Panduro Jensen.

- Hver patient er unik og skal behandles som det. Vi skal højne befolkningens sundhedstilstand, og vi skal både udbygge tilbuddene for de mange patienter på alle sygehuse og opbygge de specialiserede tilbud til patienterne på Sjællands Universitetshospital.

Uddannelse, forskning og rekruttering af medarbejdere har også høj prioritet.

Leif Panduro Jensen tiltræder 1. marts 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125