23948sdkhjf

Odense kan løbe af med pris for Danmarks Bedste Udbud

Odense Kommune har udbudt jobtøj til medarbejderne i ældreplejen. Et udbud, der nu er nomineret til prisen: 'IKA - Danmarks Bedste udbud".

Danmarks Bedste Udbud skal kåres til januar, når IKA igen åbner dørene for Årskonference.

Fokus fra dommerpanelet er på den 'ekstraordinære indsats'. Og en anerkendelse af, at det ofte er hårdt arbejde at gå forrest.

Der er regler, der skal overholdes, forventninger, der skal afstemmes og der skal bruges ressourcer på at finde løsninger og nye metoder.

"Det gode udbud er inspirator og vejviser for fremtidige udbud," lyder det fra IKA.

Prisen er et skulderklap til offentlige såvel som private. Og netop det gode samarbejde kan Odense Kommune og De Forenede Dampvaskerier bryste sig af. De er nomineret til Danmarks Bedste Udbud.

Odense Kommune har udbudt jobtøj til medarbejderne i Ældre- og Handicapforvaltningen. Læs historien, som Magasinet Pleje tidligere har fortalt.

"Odense Kommunes indkøb har haft fokus på bæredygtighed i udbuddet og har haft fokus på, hvilke behov kommunen reelt har haft. Der er foretaget en grundig afdækning af de realistiske muligheder samtidig med, at udbuddet har udfordret markedet ved at stille større krav til bæredygtighed frem for de traditionelle mindstekrav.

Bæredygtighed indgik som et særskilt tildelingskriterium i udbuddet med en vægtning på 20 %. En så væsentlig vægtning af bæredygtighed tvang alle tilbudsgivere til at tænke nyt og kreativt, samt se bæredygtighed i et større perspektiv.

Udbuddet gav tilbudsgiverne mulighed for at byde ind med merværdi i opgaveløsningen og incitament til at udvikle nye løsninger, fordi vægtningen af bæredygtighed var så høj og har samtidig givet en betydelig økonomisk besparelse."

Sådan lyder det i indstillingen. Nu er det spændende om den gode historie fra Odenses ældrepleje også er så god, at den fortjener en pris. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094