23948sdkhjf

100-årige Olga holder jul på Bakkegården

Olga Olsen fra Randers har både børnebørn, oldebørn og tipoldebørn. Alligevel vælger hun at holde jul på ældrecentret Bakkegården for tredje år i træk og glæder sig til det

I Randers Kommune har juleånden indfundet sig på ældrecentrene, og både personale og beboere glæder sig til at fejre juleaften sammen.

- Der er flere af de ældre, der har mulighed for at fejre jul andre steder, men alligevel tilvælger julen på ældrecenteret. En jul med små børn er også en jul med en del larm og aktivitet, og nogen af de ældre foretrækker en stille og rolig juleaften, fortæller social- og sundhedsassistent Susanne Jensen, der skal være på ældrecenteret Bakkegården juleaften og ser særligt frem til denne aften på jobbet.

- Det er også en speciel aften for os, der er på arbejde. Vi møder borgerne på en hel anden måde, siger hun.

En af de ældre, der skal fejre julen på et af ældrecentrene i Randers Kommune er Olga Olsen på 100 år.

Hun har masser af familie, der dog primært bor på Sjælland, og hun foretrækker julen på ældrecenteret Bakkegården, hvor hun har fejret juleaften de forløbne to år.

- Vi spiser julemad og synger sammen, og alle er så flinke og så rare. Det er så dejligt alt sammen, siger Olga Olsen, der til daglig bor på ældrecenteret Rosenvænget, der ligger ganske tæt på Bakkegården.

- Vi får and, steg, risalamande og slikkerier - det er snart alt for meget, tilføjer Olga, der næste år kan se frem til at fejre sin 101-års fødselsdag i april.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079