23948sdkhjf

VIDEO: Prisvindere stolte over fortjent skulderklap

Magasinet Plejes Køkkenpriser, der blev uddelt i denne uge, gik til fire køkkener, der med stolthed modtog anerkendelsen.

Køkkenerne i den danske plejesektor er fremsynede, effektive og dybt optagede af deres fag.

Det viste nomineringene til Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, der i denne uge blev afsluttet med en flot besøgt event på FoodExpo i Herning.

Indstillingerne fra køkkerne vidnede om innovative tanker i en sektor, der absolut ikke hviler på laurbærrene.

De fire vindende køkkener modtog deres priser ved eventen, hvor Bubber var konferencier, og hvor samarbejdspartnerne Arla, Kohberg og Orkla var mødt op for at overrække priserne og de medfølgende præmier.

Byens Køkken i Odense, der havde fragtet ca. 30 medarbejdere med bus til Herning, var stolte over at vinde i kategorien "Fremtidens Køkken".

- Det er jo et skulderklap af rang for medarbejderne, at man får en pris, og at der er nogen, der anerkender det store stykke arbejde, man gør, siger Jette Eggers.

Regionshospitalet Randers vandt i kategorien "Økologi". De overraskede vindere kunne efterfølgende fortælle, at arbejdet med økologi fortsætter ufortrødent.

- Vores kommende arbejde består i at opretholde vores økologiske drift på 95 procent, hvilket ikke er helt nemt i så stort et hospitalskøkken, siger Mona Carøe Jensen.

Se flere billeder og læs artiklerne i Magasinet Pleje, der udkommer i morgen fredag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062