23948sdkhjf

4.200 sundhedsansatte får ny direktør

Valget af ny direktør for 4.200 ansatte i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive er faldet på cand.scient.pol. Thomas Balle Kristensen.

Han har siden siden september har været konstitueret i stillingen.

Det er et enigt bedømmelsesudvalg, med bred repræsentation af både medarbejdere og ledere fra HE Midt og Region Midtjylland, der har peget på Thomas Balle Kristensen.

- Det har været en god proces i bedømmelsesudvalget, og jeg er godt tilfreds med valget af Thomas. Selvom jeg kun kender Thomas fra kort tids samarbejde, er jeg sikker på, at vi vil få et fortrinligt samarbejde i hospitalsledelsen og med ledere og medarbejdere i hele Hospitalsenhed Midt, siger lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen.

Besparelser på opgavelisten
Thomas Balle Kristensen har stor erfaring med drift og ledelse på hospitaler, og han har tidligere arbejdet som planlægningschef på Aarhus Universitetshospital, administrationschef og chef for byggeri på Regionshospitalet Horsens.

Senest har han været hospitalsdirektør i Præhospitalet, som blandt andet står for beredskab, ambulancer og lægebiler i Region Midtjylland.

Hospitalsenhed Midt er i øjeblikket i gang med at gennemføre en række besparelser og omstillinger, som derfor står højt på den nye hospitalsdirektørs opgaveliste. Det samme gør ibrugtagningen af det store akutbyggeri ved hospitalet i Viborg.

- Fremtiden skal bygges på hospitalsenhedens styrkepositioner: De handler blandt andet om det gode samarbejde med kommuner og almen praksis, tilfredse patienter, høj faglig kvalitet og udvikling af effektive, akutte og planlagte patientforløb, siger Thomas Balle Kristensen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079