23948sdkhjf
Del siden

Winncare

Hos Winncare er vi specialiserede i at fremstille og levere velfærdsteknologiske løsninger til hospitaler, ældrepleje, institutioner og rehabilitering.

Vi tilbyder alt fra loftliftsystemer og skinner, gulvlifte og hygiejneløsninger til plejesenge, madrasser og puder.

Vi har også udviklet vægtaflastningssystemet Ergo Trainer, som flere og flere genoptræningsklinikker og fitnesscentre har fået øjnene op for.

Vores mål er at gøre livet bedre og nemmere for mennesker med nedsat funktionsevne. Og plejens fysiske arbejdsmiljø er en lige så høj prioritet, da det er dem, er afhængige af hjælpemidlerne i deres daglige arbejde.

Alle hos Winncare – fra udviklere til konsulenter. Fra vores kolleger på lageret til vores kundeserviceteam – gør alt for at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder og brugere.

Vores kompetente team af produktspecialister, ingeniører og teknikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde og implementere den bedste løsning til din arbejdsplads eller projekt.

Vi har base i Korsør og har en stærk, international position sammen med vores søsterselskaber i Frankrig, Storbritannien, Polen og Spanien.

Winncare
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør
Danmark
CVR nummer: DK36988088
P nummer: 1020642420
30
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031