23948sdkhjf

Annoncering

Målret din annoncering på Magasinet Pleje. Vi tilbyder billig og effektiv markedsføring, der sigter mod netop din målgruppe. Du kan læse mere om målgruppe og læserprofil her

Du har både mulighed for at annoncere på i vores trykte fagmedie, på vores hjemmeside og i det daglige nyhedsbrev, som modtages af beslutningstagere inden for branchen.

ONLINE: Formater & Priser

Få synlighed på vores velbesøgte digitale platform. Magasinet Pleje har sin egen hjemmeside, hvor der er flere bannermuligheder. Et godt supplement til dine taktiske kampagner, der kan være med til at lede trafik direkte til jeres hjemmeside og budskab. Samtidig kan du med en bannerannonce relativt billigt opbygge et kendskab, da du rammer mange pr. annoncekrone. Vi tilbyder annoncer til hele branchen eller segmenteret på specifikke interesseområder.

www.magasinetpleje.dk




Magasinet Pleje - Nyhedsbrev



Læs meget mere om online annoncering i Magasinet Pleje ved nedenstående link:
Magasinet Pleje Prisliste 2015

PRINT: Formater & Priser

Printannoncer har en langtidsvirkende effekt og har stor branding-værdi, så selvom der er sket en markant udvikling inden for online-annoncering, tror vi på, at printannoncerne vil udgøre en stor del af de samlede annonceringsbudgetter mange år endnu. Printannoncerne ligger også i den elektroniske iPaper og i PDF udgaven. Begge udgaver benyttes fra såvel PC’ere eller fra tablets og er samtidig avislæsernes avisarkiv.

Vi arbejder hele tiden på at optimere oplaget, så vi rammer målgruppen endnu dybere og mere præcist, end andre medier kan tilbyde. Dette gør vi naturligvis for hele tiden at kunne tilbyde målrettede annonceringsmuligheder.



Læs meget mere om annoncering i Magasinet Pleje ved nedenstående link:
Magasinet Pleje Prisliste 2015

Send til en kollega

0.015