23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 080-140874
Offentliggjort
Udbudstype
Finder ikke anvendelse

Det offentlige sundhedsvæsen


Vejledende forhåndsmeddelelse

Varer

Direktiv 2004/18/EF

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn, adresser og kontaktpunkt(er)

Region Sjælland
29190658
Lykkebækvej 2
Att: Martin Jensen
4600 Køge
DANMARK
Telefon: +45 28354301
Mailadresse: mhj@bascon.dk

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: http://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/koegesygehus/sygehuset-2020/Sider/default.aspx

Internetadresse for køberprofilen: http://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/CompanyInformation/Index/137394

Yderligere oplysninger fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

I.2) Type ordregivende myndighed
Regional eller lokal myndighed
I.3) Hovedaktivitet
Sundhed
I.4) Kontrakt indgås på andre ordregivende myndigheders vegne
Den ordregivende myndighed indkøber på andre ordregivende myndigheders vegne: nej

Del II.B: Kontraktens genstand (Varer eller tjenesteydelser)

II.1) Den ordregivende myndigheds betegnelse for kontrakten:
Request for information under temaet »Aktivering af patienten — på den lærende enestue«.
II.2) Kontrakttype og leverings- eller udførelsessted
Varer

NUTS-kode DK02

II.3) Oplysninger om rammeaftale
Bekendtgørelsen vedrører udarbejdelse af en rammeaftale: nej
II.4) Kort beskrivelse af arten og mængden eller værdien af varerne eller tjenesteydelserne:
Request for information baggrund:
Region Sjælland bygger Universitetssygehus Køge. I den forbindelse bygges alle sengestuer som ensengsstu-er med eget bad og toilet. Indretning af enestuerne følger konceptet bag 'den lærende enestue', som omfatter, at sengestuen kan tilpasses den enkelte patients behov og indrettet, så patienten gives så mange valgmulig-heder som muligt. Dette gælder fx mulighed for overnatning for pårørende, fleksible spise-, hvile- og sovetider og mulighed for læring og træning på egen hånd. Sengestuen skal ses som et læringsrum, hvor patient, pårø-rende og behandler fører dialoggen om diagnose, behandling og pleje.
Med betragtning i konceptet 'den lærende enestue' har projekt Universitetssygehus Køge brug for at afsøge muligheder for produkter og løsninger på markedet før egentlig udbud — dette gøres ved hjælp af en leveran-dørbazar, som giver interesserede leverandører mulighed for at fremvise deres produkter og løsninger.
Aktivering af patienten er et fleksibelt begreb og kan betyde alt fra patientens aktive læring og træning, til flek-sible spisesteder på sengestuen — og alt tænkeligt derimellem.
Produktet skal bidrage med en generel brugervenlighed og funktionalitets effekt således at patienten selv aktivt bringes til at gå ind i egen læring og træning. Udstyret/inventaret skal virke aktiverende og attraktiv for patienten til selv at bidrage til egen helbredelse. Der findes ingen begrænsninger for udstyret/inventaret s kunnen og formåen, dog vil deltagelse i leverandørbazaren kræve, at udstyret/inventaret understøtter visionen bag »den lærende enestue« og »aktivering af patienten«. Med andre ord, skal udstyret/inventaret /løsningen kunne indgå i sengestuen. Der vil ske en udvælgelse af leverandører, baseret på ansøgningsskema og de angivne udvæl-gelseskriterier.
Formål:
Formålet med nærværende RFI er, at afdække ny-tænkning, ny-udviklinger på indenfor det ovenfor skitserede tema, således at produktet/løsningen kan bidrage til en effektivisering af Universitetssygehuse Køges drift, per-sonale og/eller patient. Effektivisering er en kendt effektivisering der indtræffer, såfremt produkt/løsning inte-greres i sygehusets drift.
Bemærk: Der er ikke tale om en tilbudsproces, men alene en markedsundersøgelse med henblik på at afklare en efterfølgende mulig udbudsproces.
Udvælgelsekriterier:
Udvælgelse af leverandører dannes ud fra et helhedsbillede af leverandørens besvarelser ud fra nedenståen-de oplistede udvælgelseskriterier. Listen fremgår ikke i en prioriteret rækkefølge.
Behov, funktion og effektivisering:
— Drift: kan udstyret/inventaret bidrage til at effektivisere driften af udstyret.
— Arbejdsproces: kan udstyret bidrage til at effektivisere personalets arbejdsgange? Eksem-pelvis i tilfælde af at udstyret er selvdrivende af patienten.
— Bæredygtighed/ressourcebesparende: kan udstyret bidrage til at effektivisere f.eks. energi-forbrug? Eller kan udstyret fx dække flere områder, som normalt kræver forskelligt udstyr?
— Vedligehold: kan produktet bidrage til at effektivisere driftsmæssigt vedligehold og service af udstyret?
— Rengøring: kan udstyret bidrage til at effektivisere rengøring af udstyret? Eksempelvis ved at udstyret kan rengøres på sengestuen.
— Logistik: kan udstyret bidrage til at reducere arealbehov og kan udstyret uden besvær flyttes rundt?
— Fleksibilitet: fungerer udstyret på tværs af forskellige funktioner? Eksempelvis om udstyret kan bruges på samtlige sengestuer uafhængig af funktion.
— Funktionalitet: kan udstyret bidrage til at erstatte andet udstyr — mere effektivt eller med en bedre kvalitet? Eksempelvis ved at samle flere funktioner/områder i ét udstyr.
— Innovation: hvorledes skiller udstyret sig ud i forhold til allerede eksisterende udstyr?
Ansøgningsskema:
Ansøgningsskema skal hentes via CTM - https://eu.eu-supply.com/login.asp?B=RS
Alle interesserede leverandører skal udfylde og indsende ansøgningsskemaet til Martin Holmegaard Jensen på mail mhj@bascon.dk
Ansøgningsskemaet skal senest være indsendt senest den 13.5.2015, kl. 14:00.
I tilfælde af praktiske spørgsmål til leverandørbazaren kontaktes Martin Holmegaard Jensen på mail mhj@bascon.dk
Forløb:
Region Sjælland ønsker svar fra eventuelle leverandører, vha ansøgningsskemaet. Ud fra dette skema udvæl-ges leverandører i et antal der udfylder op til to hele dage, af et nedsat udvælgelsespanel, som består af en bred sammensat gruppe der repræsenterer Universitetsygehus Køge.
Leverandører der har ansøgt med fyldestgørende ansøgningsskema, kan forvente svar på deltagelse eller af-slag i Uge 22 — 2015.
Der afsættes i alt 25 minutter til hver præsentation. Præsentationen indledes med en kortfattet præsentation af leverandør og vurderingspanel (forventet varighed 2 minutter), og afsluttes med en spørgerunde (forventet varighed 8 minutter). Selve præsentationen tager dermed 15 minutter.
Leverandøren har 15 minutters forberedelse i lokalet, hvor selve præsentationen finder sted. Forberedelsen benyttes til klargøring af præsentation med f.eks. opsætning af powerpoint og udstyr/inventar.
Der er afsat 5 minutter til skift mellem hver præsentation.
Leverandørerne skal forvente, at den samlede varighed for en præsentation tager ca. 70 minutter, fordelt med 30 minutter til præsentation, 30 minutter er forberedelse og nedtagning/oprydning af eventuelt udstyr, og 10 minutter til videopræsentation.
Tidsplanen følges nøje, hvorfor det anbefales, at præsentationen på de forventede 15 minutter overholdes, således at vurderingspanelet får mulighed for at spørge ind til udstyret/inventaret.
Efter præsentationen skal leverandøren forvente at aflevere en opsummering af præsentationen, til video kamera, af en maksimal længde af 2 min. Dette bruges til videre dokumentation internt. Præsentationsfilmene har til formål, at dokumentere og arkivere processen, forslagene og deltagende virksomheder, som giver et hurtigt grundlag for at finde produkter/løsninger frem efter leverandørbazaren.
Præsentationsfilmene kan bl.a. sammensættes til en kort film om leverandørbazaren til formid-ling/kommunikation til andre interessenter.
Det gøres opmærksom på at der fra leverandørenes side ikke kan kræves underskrivelse af tavsheds-klausul om videregivelse af oplysninger, hvorfor leverandører bør overveje hvilke ikke-beskyttede rettigheder der præ-senteres. Selve præsentationen for panelet vil ikke blive dokumenteret detaljeret, men særligt præsentations-filmen på 2 min vil skulle kunne bruges bredt i kommunikationssammenhænge i den fremtidige tilrettelæggel-se af byggeriet og vil være Region Sjælland ejendom.

Delaftaler

Kontrakten er opdelt i delaftaler: ja
II.5) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

85323000, 31644000, 32322000, 33100000, 33190000, 33192600, 33195000, 37440000, 39100000, 39151300, 39300000, 48814200, 48900000, 80561000, 85100000

II.6) Planlagt startdato for tildelingsprocedurerne
13.5.2015
II.7) Oplysninger om WTO-aftalen om offentlige indkøb
Dette udbud er omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb: nej
II.8) Yderligere oplysninger:

Oplysninger om delaftaler

Den ordregivende myndigheds betegnelse for kontrakten: Delaftale nr.: 1 Betegnelse: Request for information under temaet »Aktivering af patienten — på den lærende enestue«
1) Kort beskrivelse:
Se sektion II.A.
2) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

85323000, 31644000, 32322000, 33100000, 33190000, 33192600, 33195000, 37440000, 39100000, 39151300, 39300000, 48814200, 48900000, 80561000, 85100000

5) Yderligere oplysninger om delaftaler:

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Kontraktbetingelser
III.1.1) De vigtigste finansierings- og betalingsvilkår og/eller henvisning til relevante bestemmelser herom:
III.2) Betingelser for deltagelse
III.2.1) Oplysning om reserverede kontrakter

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om EU-midler
Kontrakten vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
VI.2) Yderligere oplysninger:
VI.3) Oplysninger om den generelle lovramme
VI.4) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
21.4.2015

Send til en kollega

0.079