23948sdkhjf

Nyheder fra GTS-Godkendt Teknologisk Service

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 11

600 mio. kr. skal give et teknologisk boost

17. januar 2019

Build4.0, digitale brandtests, Internet of Things og 3D bioprintede humane cellemodeller. Det er blot udvalgte eksempler fra 80 nye aktiviteter, som GTS-institutterne netop har fået offentlig medfinansiering til.

Find vej til danske testfaciliteter

10. januar 2019

Databasen ”Danmarks teknologiske infrastruktur” er netop lanceret. Den indeholder mere end 100 beskrivelser af teknologisk infrastruktur opbygget på GTS-institutterne..

SummIT 2018

30. november 2018

Kom gratis til SummIT 2018 og få hands-on viden om forretningsmulighederne og udviklingen i digitalisering – og tag gerne din kollega under armen.

Sig farvel til Inno-Pro og hej til fremtiden

29. november 2018

Innovationsnetværket for Produktion (Inno-Pro) ophører ved årsskiftet og afsluttes med en gratis konference d. 6. december med oplæg om, hvilke teknologier, tilgange og metoder, danske produktionsvirksomheder kan få gavn af i fremtiden.

Er du Interesseret i IoT-teknologier og design?

21. november 2018

Stadigt flere virksomheder får øjnene op for det vidtfavnende potentiale, der ligger i IoT. Derfor har FORCE Technology (IdemoLab) udgivet en gratis folder med guidelines om IoT-teknologier og design.

Kom og mød internationale eksperter i 3D-betonprint

19. november 2018

Den 29. november drysser der internationalt stjernebetonstøv over Danmark, når en række internationale eksperter i 3D-betonprint deler ud af deres erfaringer på stor konference på Teknologisk Institut.

3D betonprint skaber nye muligheder på byggepladserne

9. november 2018

Innovationsfonden støtter nyt projekt, der skal udvikle næste generation 3D betonprint. Projektet hedder N3XTCON, og Teknologisk Institut bidrager bl.a. med sin viden om cementbaserede materialer, 3D-print og robotteknologi.

Ny app vil oversætte mellem døve og hørende

5. november 2018

Arbejdsløsheden blandt døve er skyhøj. Kun 38% af de døve i den erhvervsaktive alder er i job ifølge en rapport fra 2016. Det vil folkene bag en ny app ændre på med hjælp fra Alexandra Instituttet og støtte fra InnoBooster-ordningen.

Kan plastaffald omdannes til råvarer?

2. november 2018

FORCE Technology har intensiveret sit arbejde med genanvendt plast igennem aktiviteten RessourceLab. Her kan virksomheder hente viden og indgå i samarbejde om udvikling af produkter, hvori der indgår genanvendt plast.

Kom til ROBOTBRAG - og få styr på jeres automationsrejse

31. oktober 2018

I anledning af European Robotics Week inviterer Teknologisk Institut til ROBOTBRAG i Odense. Her kan alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører få et kig på de nye, innovative robotteknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Slut dig til et elektrisk netværk!

4. oktober 2018

Faglige netværk indenfor EMC, IoT, trådløse systemer, lydopfattelse og produktpålidelighed giver en stor og sikker fagbase. Her kan du møde fagkolleger og styrke din efteruddannelse – og endda mange gange om året.

Ny publikation om FN’s verdensmål – fra ambition til marked

3. oktober 2018

I forbindelse med, at GTS-nettet har afholdt årsmøde med temaet ”FN’s verdensmål – fra ambition til marked”, er der blevet udgivet en ny publikation, der indeholder en række danske virksomhedscases.

Gratis e-bog om kunstig intelligens

7. september 2018

Alexandra Instituttets har udgivet en komprimeret godtepose af en e-bog til dig, der ønsker at udvikle din forretning ved hjælp af kunstig intelligens. Bogen er spækket med fakta, konkrete cases og gode råd – og den er gratis.

Respekt for ressourcer: konference

6. september 2018

En vigtig brik i omstillingen fra brug-og-smid-væk-kulturen er forebyggelse af spild gennem smart design og innovative miljøteknologier – og ved en bæredygtig udnyttelse af affald som en værdifuld ressource der kan genbruges.

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

13. juli 2018

Performanceregnskab for GTS-net 2018 er netop udkommet. Regnskabet giver traditionen tro en status på centrale nøgletal og aktiviteter krydret med en masse eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv.

Teknologi og innovation til debat på Folkemødet

13. juni 2018

Er du til Folkemøde på Bornholm? Og vil du gerne deltage i spændende debatter om teknologi og innovation? Så kig forbi GTS-teltet A21, hvor du også kan prøve virtual reality eller få en insektsnack og en snak om fremtidens fødevarer.

Grib muligheden på Folkemødet 2018

24. maj 2018

GTS er igen på Folkemødet på Bornholm og inviterer dig til spændende debatter om bl.a. teknologiens rolle i samfundet, innovation i hele landet, velfærdsteknologi og fremtidens digitale arbejdsplads.

Digitalisering giver brugervenlig brandsikring

23. maj 2018

DBI har udarbejdet en digital udgave af ’Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri’. Dermed kan projekterende af nye bygninger tilføje egne erfaringer, dele dem med andre og indsætte eksempler fra den virkelige verden.

Bliv klogere på den bæredygtige emballageomstilling

22. maj 2018

Er du interesseret i fremtidens emballager og vil du have den nyeste viden om hvad der rører sig inden for bæredygtig emballagedesign? Så kom forbi Teknologisk Institut til Open lab den 19. juni.

Skal du med til Metrologidagen 2018?

18. maj 2018

Til Metrologidagen 2018 tager tre GTS-institutter og flere virksomheder pulsen på tendenser i udviklingen, og du kan også være med.

Hvem er årets robotambassadør?

17. maj 2018

Ingeniøren kårer sammen med IDA, GTS og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Du kan indstille enkeltpersoner, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder v.h. af automationsteknologi.

Skal du søge midler via InnoBooster?

20. april 2018

Kom og find ud af, om InnoBooster-ordningen er en mulighed, du bør forfølge til denne workshop. Du får forslag til, hvordan du præsenterer din virksomhed og din idé ud fra de kriterier, InnovationsFonden lægger vægt på i deres bedømmelse.

Hvordan mener du, at 650 mio. kr. skal investeres i GTS-institutterne?

19. april 2018

Du kan nu give dit input til, hvilken ny viden der kan gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige. Idéerne bliver spillet ind i GTS-institutternes arbejde, og i GTS-nettet håber vi, at du griber muligheden og giver din mening til kende.

Dansk teknologi og ekspertise vejer tungt i udlandet

16. april 2018

En af verdens største fødevareproducenter har valgt at anvende vejeceller fra danske Eilersen Electric A/S, der ved hjælp af FORCE Technology kan levere en unik teknologi med internationalt anerkendt kalibreringscertifikat.

Resultater per side:12244896
Side af 11

Fakta om GTS-Godkendt Teknologisk Service

Adresse
GTS-Godkendt Teknologisk Service
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 45162626

CVR nummer: DK84807915

P nummer: 1002704477

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dorthe Christiansen
Afdeling: GTS brancheforening
Stilling: Informationschef
Direkte telefon: +45 45162624

Kristoffer Rekve
Stilling: Studenter medhjælper

Send til en kollega

0.272