23948sdkhjf

Nyheder fra GTS-Godkendt Teknologisk Service

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 11

Interesseret i materialeteknologi? Og testfaciliteter?

13. juni 2019

Vil du gerne have et overblik over de laboratorier og testfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv? Og mere specifikt inden for materialeteknologi? Så tjek portalen www.teknologiskinfrastruktur.dk

Teknologi og innovation på folkemødet

12. juni 2019

Er du på årets folkemøde og interesserer du dig for innovation, teknologi og bæredygtighed, så kig forbi teltet ”Tech på toppen”, F35, som GTS deler med ATV, Innovationsfonden og Vækstfonden.

Forbedret indeklima øger medarbejderpræstationer

10. maj 2019

Indeklimaforbedringer i kontorbyggerier kan på en og samme tid sænke udgifterne til opvarmning og øge medarbejdernes tilfredshed og produktivitet. Det viser ny undersøgelse fra Teknologisk Institut.

Robotterne skal klædes på til livet udenfor fabriksgulvet

9. maj 2019

Med en ny resultatkontrakt vil Teknologisk Institut bane vejen for, at robotter kan rykke ud fra fabrikkernes beskyttede miljøer. Eksempelvis spås robotterne at kunne bidrage til arbejdsgangene inden for fødevareproduktionen og sundhedsplejen.

Ude efter testfaciliteter inden for byggeri og anlæg?

25. april 2019

3D betonprint og klimakammer til test af store komponenter er blot to eksempler på faciliter, du finder beskrivelser af i kategorien ”Byggeri og anlæg” på hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk.

En samlet indgang til GTS-infrastruktur

1. april 2019

Vil du have et indblik i den omfattende teknologiske infrastruktur af test, demonstrations- og udviklingsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed? Så læs mere her.

Innovationsfonden kan blive endnu bedre

21. marts 2019

Innovationsfonden er blevet evalueret af et internationalt ekspertpanel. Der er både ros til fonden og anbefalinger til, hvordan fonden kan styrke sit arbejde med at skabe dansk innovation. GTS bakker op om anbefalinger.

Tæt samarbejde mellem universiteter og GTS-institutter

7. marts 2019

Vil du gerne vide mere om, hvordan universiteter og GTS-institutter samarbejder, og hvordan det bidrager til dansk innovation? Så tjek denne publikation udgivet af Danske Universiteter og GTS-foreningen.

600 mio. kr. skal give et teknologisk boost

17. januar 2019

Build4.0, digitale brandtests, Internet of Things og 3D bioprintede humane cellemodeller. Det er blot udvalgte eksempler fra 80 nye aktiviteter, som GTS-institutterne netop har fået offentlig medfinansiering til.

Find vej til danske testfaciliteter

10. januar 2019

Databasen ”Danmarks teknologiske infrastruktur” er netop lanceret. Den indeholder mere end 100 beskrivelser af teknologisk infrastruktur opbygget på GTS-institutterne..

SummIT 2018

30. november 2018

Kom gratis til SummIT 2018 og få hands-on viden om forretningsmulighederne og udviklingen i digitalisering – og tag gerne din kollega under armen.

Sig farvel til Inno-Pro og hej til fremtiden

29. november 2018

Innovationsnetværket for Produktion (Inno-Pro) ophører ved årsskiftet og afsluttes med en gratis konference d. 6. december med oplæg om, hvilke teknologier, tilgange og metoder, danske produktionsvirksomheder kan få gavn af i fremtiden.

Er du Interesseret i IoT-teknologier og design?

21. november 2018

Stadigt flere virksomheder får øjnene op for det vidtfavnende potentiale, der ligger i IoT. Derfor har FORCE Technology (IdemoLab) udgivet en gratis folder med guidelines om IoT-teknologier og design.

Kom og mød internationale eksperter i 3D-betonprint

19. november 2018

Den 29. november drysser der internationalt stjernebetonstøv over Danmark, når en række internationale eksperter i 3D-betonprint deler ud af deres erfaringer på stor konference på Teknologisk Institut.

3D betonprint skaber nye muligheder på byggepladserne

9. november 2018

Innovationsfonden støtter nyt projekt, der skal udvikle næste generation 3D betonprint. Projektet hedder N3XTCON, og Teknologisk Institut bidrager bl.a. med sin viden om cementbaserede materialer, 3D-print og robotteknologi.

Ny app vil oversætte mellem døve og hørende

5. november 2018

Arbejdsløsheden blandt døve er skyhøj. Kun 38% af de døve i den erhvervsaktive alder er i job ifølge en rapport fra 2016. Det vil folkene bag en ny app ændre på med hjælp fra Alexandra Instituttet og støtte fra InnoBooster-ordningen.

Kan plastaffald omdannes til råvarer?

2. november 2018

FORCE Technology har intensiveret sit arbejde med genanvendt plast igennem aktiviteten RessourceLab. Her kan virksomheder hente viden og indgå i samarbejde om udvikling af produkter, hvori der indgår genanvendt plast.

Kom til ROBOTBRAG - og få styr på jeres automationsrejse

31. oktober 2018

I anledning af European Robotics Week inviterer Teknologisk Institut til ROBOTBRAG i Odense. Her kan alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører få et kig på de nye, innovative robotteknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Slut dig til et elektrisk netværk!

4. oktober 2018

Faglige netværk indenfor EMC, IoT, trådløse systemer, lydopfattelse og produktpålidelighed giver en stor og sikker fagbase. Her kan du møde fagkolleger og styrke din efteruddannelse – og endda mange gange om året.

Ny publikation om FN’s verdensmål – fra ambition til marked

3. oktober 2018

I forbindelse med, at GTS-nettet har afholdt årsmøde med temaet ”FN’s verdensmål – fra ambition til marked”, er der blevet udgivet en ny publikation, der indeholder en række danske virksomhedscases.

Gratis e-bog om kunstig intelligens

7. september 2018

Alexandra Instituttets har udgivet en komprimeret godtepose af en e-bog til dig, der ønsker at udvikle din forretning ved hjælp af kunstig intelligens. Bogen er spækket med fakta, konkrete cases og gode råd – og den er gratis.

Respekt for ressourcer: konference

6. september 2018

En vigtig brik i omstillingen fra brug-og-smid-væk-kulturen er forebyggelse af spild gennem smart design og innovative miljøteknologier – og ved en bæredygtig udnyttelse af affald som en værdifuld ressource der kan genbruges.

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

13. juli 2018

Performanceregnskab for GTS-net 2018 er netop udkommet. Regnskabet giver traditionen tro en status på centrale nøgletal og aktiviteter krydret med en masse eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv.

Teknologi og innovation til debat på Folkemødet

13. juni 2018

Er du til Folkemøde på Bornholm? Og vil du gerne deltage i spændende debatter om teknologi og innovation? Så kig forbi GTS-teltet A21, hvor du også kan prøve virtual reality eller få en insektsnack og en snak om fremtidens fødevarer.

Resultater per side:12244896
Side af 11

Fakta om GTS-Godkendt Teknologisk Service

Adresse
GTS-Godkendt Teknologisk Service
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 45162626

CVR nummer: DK84807915

P nummer: 1002704477

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dorthe Christiansen
Afdeling: GTS brancheforening
Stilling: Informationschef
Direkte telefon: +45 45162624

Kristoffer Rekve
Stilling: Studenter medhjælper

Send til en kollega

0.175