23948sdkhjf

Nyheder fra GTS-Godkendt Teknologisk Service

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 10

Slut dig til et elektrisk netværk!

4. oktober 2018

Faglige netværk indenfor EMC, IoT, trådløse systemer, lydopfattelse og produktpålidelighed giver en stor og sikker fagbase. Her kan du møde fagkolleger og styrke din efteruddannelse – og endda mange gange om året.

Ny publikation om FN’s verdensmål – fra ambition til marked

3. oktober 2018

I forbindelse med, at GTS-nettet har afholdt årsmøde med temaet ”FN’s verdensmål – fra ambition til marked”, er der blevet udgivet en ny publikation, der indeholder en række danske virksomhedscases.

Gratis e-bog om kunstig intelligens

7. september 2018

Alexandra Instituttets har udgivet en komprimeret godtepose af en e-bog til dig, der ønsker at udvikle din forretning ved hjælp af kunstig intelligens. Bogen er spækket med fakta, konkrete cases og gode råd – og den er gratis.

Respekt for ressourcer: konference

6. september 2018

En vigtig brik i omstillingen fra brug-og-smid-væk-kulturen er forebyggelse af spild gennem smart design og innovative miljøteknologier – og ved en bæredygtig udnyttelse af affald som en værdifuld ressource der kan genbruges.

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

13. juli 2018

Performanceregnskab for GTS-net 2018 er netop udkommet. Regnskabet giver traditionen tro en status på centrale nøgletal og aktiviteter krydret med en masse eksempler på, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv.

Teknologi og innovation til debat på Folkemødet

13. juni 2018

Er du til Folkemøde på Bornholm? Og vil du gerne deltage i spændende debatter om teknologi og innovation? Så kig forbi GTS-teltet A21, hvor du også kan prøve virtual reality eller få en insektsnack og en snak om fremtidens fødevarer.

Grib muligheden på Folkemødet 2018

24. maj 2018

GTS er igen på Folkemødet på Bornholm og inviterer dig til spændende debatter om bl.a. teknologiens rolle i samfundet, innovation i hele landet, velfærdsteknologi og fremtidens digitale arbejdsplads.

Digitalisering giver brugervenlig brandsikring

23. maj 2018

DBI har udarbejdet en digital udgave af ’Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri’. Dermed kan projekterende af nye bygninger tilføje egne erfaringer, dele dem med andre og indsætte eksempler fra den virkelige verden.

Bliv klogere på den bæredygtige emballageomstilling

22. maj 2018

Er du interesseret i fremtidens emballager og vil du have den nyeste viden om hvad der rører sig inden for bæredygtig emballagedesign? Så kom forbi Teknologisk Institut til Open lab den 19. juni.

Skal du med til Metrologidagen 2018?

18. maj 2018

Til Metrologidagen 2018 tager tre GTS-institutter og flere virksomheder pulsen på tendenser i udviklingen, og du kan også være med.

Hvem er årets robotambassadør?

17. maj 2018

Ingeniøren kårer sammen med IDA, GTS og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Du kan indstille enkeltpersoner, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder v.h. af automationsteknologi.

Skal du søge midler via InnoBooster?

20. april 2018

Kom og find ud af, om InnoBooster-ordningen er en mulighed, du bør forfølge til denne workshop. Du får forslag til, hvordan du præsenterer din virksomhed og din idé ud fra de kriterier, InnovationsFonden lægger vægt på i deres bedømmelse.

Hvordan mener du, at 650 mio. kr. skal investeres i GTS-institutterne?

19. april 2018

Du kan nu give dit input til, hvilken ny viden der kan gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige. Idéerne bliver spillet ind i GTS-institutternes arbejde, og i GTS-nettet håber vi, at du griber muligheden og giver din mening til kende.

Dansk teknologi og ekspertise vejer tungt i udlandet

16. april 2018

En af verdens største fødevareproducenter har valgt at anvende vejeceller fra danske Eilersen Electric A/S, der ved hjælp af FORCE Technology kan levere en unik teknologi med internationalt anerkendt kalibreringscertifikat.

Den fynske robothub udvides - igen!

13. april 2018

Teknologisk Institut udvider igen sine robotfaciliteter i Forskerparken i Odense. Det er betydelige europæiske investeringer inden for robotsikkerhed og smart produktion, der ligger bag udvidelsen.

Slagtesøers dyrevelfærd skal optimeres

12. april 2018

Forholdene for de godt 500.000 danske slagtesøer, som hvert år køres til slagterierne, skal forbedres så dyrene belastes mindst muligt under transport. Det skal ske i led af et nyt projekt med deltagelse af Teknologisk Institut.

Røgrensningssystemer skal give renere luft på byggepladser

11. april 2018

Nyt projekt med deltagelse af Teknologisk Institut skal udvikle røgrensningssystemer til en lang række mindre entreprenørmaskiner. Formålet er at skabe renere luft på byggepladserne.

De europæiske GTS-institutter skaber samfundsværdi

22. marts 2018

De europæiske GTS-institutter (Reaserch and Technology Organisations) har stor betydning for den europæiske økonomi og jobskabelse, viser nyt studie. GTS glæder sig over, at arbejdet med morgendagens teknologier har en positiv effekt.

Guide: Sådan kommer du i gang med Energy Harvesting

21. marts 2018

Visse estimater forudsiger at op imod 26 milliarder enheder er online inden 2020. Fælles for mange af dem er at de vil løbe på batterier, hvilket kan være både dyrt og besværligt. Med Energy Harvesting vil flere af disse problemer dog kunne undgås.

Hvad kan Blockchain i grunden bruges til?

20. marts 2018

Blockchain er en af tidens mest hypede teknologier og er i øjeblikket genstand for global opmærksomhed. Forventningerne er store, og teknologien bliver kaldt en lige så stor revolution som opfindelsen af internettet.

Kødalternativer skal gøres mere klimavenlige

19. marts 2018

Nye, plantebaserede alternativer til kød er i høj kurs hos forbrugerne. I fremtiden kan denne type produkter gøres endnu mere klimavenlige ved at basere dem på nordiske råvarer. Det skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

Det danske robotmiljø får nøglerolle i stor europæisk robotsatsning

16. marts 2018

Danmark, der efterhånden beskæftiger tusinder af ansatte inden for robotbranchen, kommer nu til at få en hovedrolle i et stort, europæisk robotprogram.

Projekt baner vejen for, at flere SMV’er kan anvende 3D-print

11. januar 2018

Demonstrations- og videncenter for industriel 3D-print i metal skal gøre det attraktivt for mindre danske virksomheder at anvende 3D-print i deres produktion. Innovationsfonden investerer 35 mio. kr. i projektet.

Partnerskabsaftale mellem GTS-institutterne og KU

8. januar 2018

Aftalen skal styrke samarbejdet i de kommende år og komme det danske erhvervsliv til gode.

Resultater per side:12244896
Side af 10

Fakta om GTS-Godkendt Teknologisk Service

Adresse
GTS-Godkendt Teknologisk Service
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 45162626

CVR nummer: DK84807915

P nummer: 1002704477

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dorthe Christiansen
Afdeling: GTS brancheforening
Stilling: Informationschef
Direkte telefon: +45 45162624

Kristoffer Rekve
Stilling: Studenter medhjælper

Send til en kollega

0.257