23948sdkhjf

Landskabsarkitekter: Anskaf ARCHICAD - og få et gratis årsabonnement på LAND4

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Er du landskabsarkitekt med BIM-ambitioner? Hvis du investerer i ARCHICAD inden 21. december 2018, får du gratis et 12 måneders abonnement på LAND4 plugin’et til ARCHICAD med i købet.

Så er der godt nyt til alle landskabsarkitekter, der overvejer at kaste sig over BIM. Frem til 21. december får du et gratis 12 måneders abonnement på LAND4 med i købet, når du køber en ARCHICAD-licens.  
 
Plugin dedikeret landskabsarkitekter
LAND4 er et plugin til ARCHICAD og er skabt med udgangspunkt i landskabsarkitekternes arbejdsprocesser. LAND4 er udviklet af Land Software, der har over 20 års erfaring med udvikling af software dedikeret landskabsarkitekter.
 
Læs mere om LAND4 her >> 
 
Med LAND4 er det muligt at kotere i 2D og efterfølgende skabe terrænprofiler i 3D på baggrund af koterne. Det er også muligt at lave højdekurver, ligesom terrænprofilen er dynamisk i forhold til ændring i koterne. Med terrænprofilen modelleret for både eksisterende og fremtidige forhold, vil man kunne beregne jordbalance. Og meget, meget andet...
 
Læs også: BIM i Landskabet hos JUUL | FROST Arkitekter 
 
Tilbud frem til 21. december
Frem til 21. december kører vi et tilbud, hvor du får et gratis årsabonnement på LAND4 (*), hvis du køber ARCHICAD.
 
Læs mere på www.bimequity.com 
 
Interesseret?
Kontakt BIM Equity på 70 220 520 eller info@bimeqt.com
 

ILLUSTRATIONER og FOTOS:
JUUL | FROST Arkitekter har benyttet ARCHICAD med LAND4 plug-in til kotering af landskabet på Værløse Flyvestations nye boligområde, Sydlejren. De digitale modeller er eksporteret direkte til gravemaskinen. 8000 kubikmeter råjord bliver modelleret direkte ud fra tegnestuens modeller, så råjorden transformeres til et helt nyt bakkelandskab, og vision bliver til virkelighed. TEAM: Arkitekt og landskabsarkitekt: JUUL | FROST Arkitekter, Bygherre: Freja Ejendomme, Entreprenører: Arkil og Malmos. 

(*) Tilbuddet gælder køb af 1 stk. “flydende” netværkslicens til ARCHICAD 22, inkl. 12 mdr. serviceaftale til kr. 46.800,-. Oveni får du et 12 mdr. abonnement på LAND4, der repræsenterer en værdi af kr. 4.400,-. Alle priser er eks. moms. Efter 12 måneder kan abonnementet forlænges hos Land Software A/S.    
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.074