23948sdkhjf

Gratis forretningsrejse til Poland for danske virksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Foreningen af De Støre Masuriske Søer inviterer danske virksomheder til en gratis forretningsrejse – 7 Marvels of Masurian d. 10-13.december i Ryn, Poland.

 

Forretningsrejsen er målrettet til de danske virksomheder fra forskellige brancher som: industri, båd og yachtindustrien, distribution, mæglervirksomheder, rådgivningsvirksomheder, ejendomsselskaber, turisme virksomheder. Der er planlagt B2B-møder med polske iværksættere, forretningsbesøg, møder med det lokale byråd og andre arrangementer, hvor virksomheden kan deltage. Hovedmålet med missionen er at etablere samarbejde mellem iværksættere fra regionen af De Store Masuriske Søer og iværksættere fra Danmark, der er interesseret i eksporttilbud fra regionale forretningsenheder og samarbejde med dem samt investeringer i den store masuriske søers region. Alle omkostninger relateret til deltagelsen I rejsen, som flybilletter og hotel vil være dækket af den polske organisator.
Deltagelse i forretningsmissionen er gratis. Send venligst ansøgningsskemaet senest den 30/11/2018. Registrering og detaljer af konferencen er under linket: http://gmsynergy.com.pl/dania1/
 
Har du interesse at høre mere om det, kontakt venligst:
Aija Konisevska Azadi, international projektkonsulent
ak@ndeu.dk
50103852

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.068