23948sdkhjf

Inspiration - Udvikling - Foredrag

| Medlemsnyhed | Indrykket af LMI Danmark A/S

Et foredrag er et frirum, hvor du som leder får en enestående mulighed for at reflekterer over hverdagens rutiner. Foredraget har fokus på det, der virker i praksis, Sammen trækker vi paralleller til din hverdag.

Foredrag: En stærk og sund autoritet giver ro og effektive medarbejdere 

 
Medarbejderne efterspørger ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder, de kan stole på og spille bold op ad. Din succes ligger i medarbejdernes hænder.  En stærk og sund autoritet viser, hvem du er og hvor du vil hen.  Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi i dit team.  Dette foredrag uddanner dig i at skabe sammenhæng mellem dine personlige værdier, din evne til at lede dig selv og den formelle magt, som du har taget på dig som leder. Du går hjem med syv ideer til, hvordan du opbygger en stærk og sund autoritet; så du bliver én, som andre vil følge og spille bold opad.

Du får en enkelt model, som du kan arbejde med, så du ikke mister din troværdighed, når du møder modstand. Medarbejderne vil anerkende din autoritet, når den er en naturlig del af din ledelse.  Du vil blive en efterspurgt leder. Foredraget er tankevækkende og konkret med eksempler på andre ledere, som har udviklet en kraftfuld autoritet. De har opnået nye resultater, mindre sygefravær og større arbejdsglæde. Få, ligesom dem, forøget din ledelsesværdi og overskud til kerneopgaven.

Som udgangspunkt varer foredraget 60 min inkl. spørgsmål, men kan tilpasses dine ønsker og mål.

Læs mere om Inspiration - Udvikling - Foredrag på LMI Danmark A/S hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LMI Danmark A/S

Hærvejen 89
7182 Bredsten
Danmark
LMI Danmark A/S

Send til en kollega

0.103