23948sdkhjf

Kursus om udbudsloven – sidste chance i år!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? Så kan du stadig nå med på Nohrcons populære basiskursus om udbudsprocessen og udbudsloven inden nytår.

På Nohrcons kursus i udbudsret får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, der beskæftiger sig med offentlige udbud.

Du får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning fra bekendtgørelse til kontrakt. Trin-for-trin bliver du ført igennem de opgaver, der ligger i hver fase, og klædt på i forhold til de juridiske spilleregler.

Undervisningens struktur følger flowet i en udbudsforretning og er derfor logisk og let for dig at forholde dig til. Gennem hele kurset får du praktiske eksempler koblet til teorien, så juraen bliver praksisnær, og du kommer tæt på hverdagens problemstillinger ifm. offentlige udbud.

Samtidig får du skærpet din opmærksomhed i forhold til, hvor det ofte går galt i praksis – og ikke mindst; hvad du kan gøre for at undgå det!

Se programmet her:

Udbudsloven for ikke-jurister
4. - 5. december 2018, København
5. - 6. marts 2019, København
14. - 15. maj 2019, Aarhus


OBS: Kurset kan også tages som en del af Nohrcons:

Certificering i udbudsret


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Infrastruktur, Anlæg, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark
Nohrcon ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.066