23948sdkhjf

Winncare Nordic vinder kæmpeordre på loftlifte til OUH

| Medlemsnyhed | Indrykket af Winncare Nordic ApS

I løbet af de næste 11 måneder skal Winncare Nordic levere 172 Luna loftlifte til Odense Universitetshospital (OUH).

Winncare Nordic har løbende hen over de seneste to år monteret skinnesystemer på OUH samt udskiftet enkelte lifte af et konkurrerende mærke, og hos OUH har man nu draget nok positive erfaringer til at man vil have skiftet 172 loftlifte ud med Luna fra Winncare Nordic.

”I forbindelse med opførelsen af det nye OUH har vi hen over en treårig periode afprøvet fire forskellige produkter (loftlifte, red.) fra forskellige fabrikanter på eksisterende patientstuer på OUH. Dette har dannet grundlag for valget af Winncare Nordics Luna loftlift, da vi stod og skulle udskifte en del af vores gamle liftpark,"  udtaler Kenneth Busborg Dalsgaard, Servicetekniker ved OUH, og fortsætter;
”Der er mange faktorer, der kommer i spil ved valg af loftlifte. Men det vigtigste er brugervenlighed, da det er meget forskelligt personale, der anvender liften fra dag til dag. Derfor skal det være simpelt at gå til. Holdbarhed er lige så vigtigt, da produktet simpelthen bare skal virke uden driftstop.
Her på OUH arbejder vi med et begreb der hedder >>Patienten først<<. I lyset af dette er det vigtigt, at hvis der skulle opstå et teknisk nedbrud, så kan man udskifte liften inden for få minutter. Det giver Winncare Nordics koblingssystem i skinnerne mulighed for. Hermed kan reparationer udføres uden gener for patienten. Samtidig mener vi, at Winncare Nordics loftlifte kan forbedre arbejdsmiljøet for vores personale, og at patientoplevelsen forbedres i takt med dette.”

Både Winncare Nordic og OUH ser frem til det tætte samarbejde. Hertil siger Kenneth Busborg Dalsgaard;
”Samarbejdet med Winncare Nordic har været positivt indtil videre. De har formået at forstå vores behov og de udfordringer, vi står med på et Universitetshospital, hvilket har gjort forventningsafstemninger mellem leverandør og sygehus betydeligt nemmere. Det er vores opfattelse, at Winncare Nordic har stor erfaring på patientløfte-området. Vi forventer os et godt samarbejde med Winncare Nordic i fremtiden. Det er vigtigt med et højt serviceniveau og god kommunikation mellem leverandør og sygehus, og det tror vi fuldt ud på, at Winncare Nordic kan imødekomme”.

-------

For mere information, kontakt Winncare Nordic's Produkt- & Marketingchef, Lise Krogager, lkr@winncare.dk, +45 2321 4242


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Winncare Nordic ApS

Tårnborgvej 12C
4220 Korsør
Danmark
Winncare Nordic ApS

Send til en kollega

0.084