23948sdkhjf

CareWare Konference: Når en seng kan gøre en forskel

| Medlemsnyhed | Indrykket af KR Hospitalsudstyr A/S

Interesserer du dig for sundhedsteknologi, som kan forebygge og gøre hverdagen lettere for både plejepersonalet og borgerne?

På CareWare Konferencen den 17. januar 2019 på DOKK1 i Aarhus er temaet netop “Teknologier til Sundhed og Forebyggelse”.

Kom og oplev spændende oplæg og udstilling af 12 forskellige velfærdsteknologier.

Fra KR kan du møde Lene Dalsgaard og Christina Raufuss i “Lille Sal”, hvor de præsenterer den multifunktionelle og danskproducerede plejeseng OPUS 5.

Få en introduktion til sengen og hør om de mange gode cases vi har fra både det kommunale og regionale Danmark. Cases som beretter om et plejepersonale, der oplever et bedre arbejdsmiljø, lettere håndteringer, aflastning af rygge, arme og skuldre, færre sygemeldinger og færre plejere til de krævende opgaver. For borgerne, gevinster som bl.a. motivation til at kunne selv, større livskvalitet, bedre søvn, hurtigere restituering og bedre støtte af kroppen med sengens mange indstillingsmuligheder.


OPUS 5-sengens nøglefunktioner:

  • 0-10 grader sidekipfunktion til begge sider for nem og skånsom omlejring, forflytning, pleje og hjælp til udstigning.
  • Ind- og udstigningsfunktion, hvor sengen går fra seng til stol, fra stol til udstigning med yderligere 18 cm sædeløft og fra udstigning til seng igen. Dette giver bedre mobiliseringsmuligheder og øget motivation.
  • Forprogrammerede sidde-, hvile- og spisepositioner som kun kræver tryk på én knap.
  • For borgeren en tryg og komfortabel base, der hjælper og motiverer til større aktivitet.
  • For personalet et aktivt arbejdsredskab, der letter og effektiviserer plejearbejdet og resulterer i færre sygedage og mere tid til den nære pleje.

 
På CareWare kan du også se vores to nyheder til OPUS 5-sengen:

  • Fodbetjeninger: Få hænderne fri til plejearbejdet. Juster sengens højde eller sidekipfunktion med en praktisk fodbetjening.
  • Lys under seng: Tryghed for borgeren som lettere kan finde vej fra og til sengen om natten. Forebygger faldulykker og skaber en øget tryghed.


Vi ses i "Lille Sal" den 17. januar på DOKK1!

Læs programmet og tilmeld dig her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KR Hospitalsudstyr A/S

Mågevej 16
8370 Hadsten
Danmark
KR Hospitalsudstyr A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.075