23948sdkhjf

Sangberg styrker PR-teamet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sangberg Architects

Pawel Antoni Lange er ansat som PR-ansvarlig hos Sangberg Architects. Pawel har bl.a. arbejdet som PR- og kommunikationskonsulent hos JJW Arkitekter og JUUL FROST Arkitekter og har således solid erfaring med kommunikation indenfor byggeriet.

Pawel ser frem til at formidle Sangbergs projekter og øge Sangbergs synlighed.

”For mig fremstår Sangberg Architects som en yderst kvalificeret tegnestue, der spænder bredt over bygningsarkitektur, by- og landskabsrum og masterplaner. Ganske umærkeligt er bæredygtighed en integreret del af alle projekterne, ligesom BIM er en naturlig del af tegnestuens workflow. Jeg glæder mig til at formidle klimavenlige byggerier, sociale seniorbofællesskaber og helhedsorienterede masterplaner – og alt det det andet, der er i støbeskeen på tegnestuen – i tæt samarbejde med resten af tegnestuen og i særdeleshed i tandem med Victoria Rahbek.”

LÆS OGSÅ: Fremtidens byggeri skal være let

Pawel er cand.mag. i Moderne Kultur og kulturformidling fra KU og har også en HA fra CBS og har gennem de seneste 20 år arbejdet med kommunikation, formidling og undervisning. Ved siden af sit virke hos Sangberg er Pawel kommunikationsansvarlig hos BIM Equity og er desuden fast konsulent for Danske landskabsarkitekter og reklamebureauet Factor X Adman.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sangberg Architects

Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark
Sangberg Architects

Send til en kollega

0.107