23948sdkhjf

CareWare Konferencedag 9. maj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Frihedsteknologi, Aarhus kommune

I uddannelse og job med teknologi | CareWare konferencedagen giver konkrete bud på, hvordan mennesker med funktionsnedsættelser kan få støtte til at gennemføre en uddannelse og varetage et job ved hjælp af velfærdsteknologi.

Det er regeringens mål at få 13.000 mennesker med funktionsnedsættelser i job inden 2025. Ofte vil omtanke og enkle teknologiske løsninger kunne rydde forhindringer af vejen for at opnå målet. Et af regeringens 11 fokusområder er Ingen aldersgrænse for hjælpemidler til job. På CareWare Konferencedagen kommer du til at høre oplæg og se hjælpemidler og velfærdsteknologier, der er relevante for mennesker med funktionsnedsættelser, uanset alder. 

 Oplæg

Konferencedagen byder på fire oplæg, herunder oplæg af formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olsen, der er en aktiv samfundsdebattør. Cabi, der er en selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet, holder oplæg om bedre arbejde til flere. Find mere info om oplæg på vores hjemmeside.

 Teknologier

Vi tager ad flere omgange på rundtur med guide til 12 udstillere af velfærdsteknologier. Udstillerne viser deres teknologier frem, giver vejledning i anvendelsen og går i dialog med gæsterne. Find udstillerne på vores hjemmeside.

 Praktisk info 

CareWare Konferencedagen afholdes på AU Katrinebjerg i Aarhus N.  Der serveres morgenmad, frokost og kaffe/te med kage. Konferencedagen begynder med morgenmad kl. 9 og slutter kl. 15.40.  

Tilmelding og læs mere På hjemmesiden kan du se detaljeret program, der offentliggøres løbende. Kig ind nu; der er allerede en masse info om dagen!

Deltagelse hele dagen koster kroner 795,- inklusiv forplejning.  

Fakta

Det er regeringens mål at få 13.000 mennesker med handicap i job inden 2025. Læs om regeringsudspillet på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside Regeringsudspillet

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Frihedsteknologi, Aarhus kommune

--------------------------------
Center For Frihedsteknologi
Søren Frichs Vej 36G
8230 Aabyhøj
Danmark
Center for Frihedsteknologi, Aarhus kommune

Send til en kollega

0.097